Fikarum

Rekryterare? Vi hjälper dig att marknadsföra lediga jobb

Vår ambition med Gotland Jobb är att göra det enklare för dig som rekryterare att hitta kompetenta kandidater.

Det är inget lätt jobb att nå och attrahera rätt personer, vare sig du vill anställa, anlita konsulter eller hitta franchise-tagare. Vi förenklar och effektiviserar den processen så att du som rekryterare kan fokusera på det viktigaste: att lära känna de sökande och bedöma om ni är rätt för varandra.

Era lediga jobb finns kanske redan här?

En bra webbplats har relevant information för målgrupperna och vi är stolta över att det på Gotland Jobb alltid finns mängder av lediga jobb och uppdrag för den som söker.

Kärnan i vår tjänst är att tillgängliggöra befintliga annonser från Arbetsförmedlingen till en större publik. Det erbjuder vi utan kostnad och utan krav på inloggning både för dig som rekryterar och för kandidaterna. För oss är inte det bara ett led i att göra en bra webbplats utan också i vår strävan att tillgängliggöra offentlig information till fler.

Det gör att det alltid finns hundra- och tusentals lediga jobb att hitta på Gotland. Och därför finns kanske era lediga tjänster redan publicerade och sökbara på vår sajt.

När du som rekryterare vill gå ett steg längre kontaktar du oss.

Vårt erbjudande

Finns din jobbannons hos Arbetsförmedlingen så syns den per automatik hos oss. Men vill du snygga till den eller skapa en helt ny annons från scratch så kan du självklart göra det, och det är är enkelt.

Allt som krävs är att du registrerar din organisation och köper ett paket med annonser. Mejla hej@gotlandjobb.se eller ring 0920-949 00 så ser vi också till att de annonser som redan finns på sajten kopplas till ert konto så att ni kommer åt att ändra eller ta bort dem.

När du köper ett jobbpaket hos oss syns du dessutom högre upp i söket, samt garanteras textannons i Gratistidning. Läs mer om det nedan.

Är ni nöjda med era rutiner och verktyg för att hantera ansökningsprocesserna? Det finns ingen anledning att ändra något som funkar och Gotland Jobb kan självklart slussa vidare intresserade kandidater till era plattformar.

Om du däremot vill testa något nytt så erbjuder vi er kostnadsfritt möjlighet att nyttja vårt system för att hantera hela kandidatprocessen. Färre mejl och pappersbrev låter väl inte helt fel? Du kan dessutom underlätta kandidaternas liv genom att låta dem ansöka via LinkedIn. Allt som behövs är att du skapar en jobbannons – resten får du på köpet!

Som betalande annonsör syns ni per automatik med en textannons i minst ett nummer av Gratistidning, så länge er period sammanfaller med ett utgivningsdatum.

Gratistidning Gotland ges ut en gång i veckan, på torsdagar.

Köper du din jobbannons av oss så sprider vi den per automatik genom våra webbplatser och officiella konton på såväl Twitter som Facebook.

Men vi kan också hjälpa dig att öka spridningen av både jobben och allt annat du gör genom att bygga din egen närvaro på Facebook, Twitter, LinkedIn och i andra kanaler, samt genom riktade annonser i de största sociala nätverken. Hör av dig till oss på hej@gotlandjobb.se eller 0920-949 00 så hjälper vi dig.

Genom våra partnerskap med Reklam 365 och Gotland Gratistidning kan vi erbjuda er möjligheten att annonsera era lediga jobb även i deras kanaler.

Kryssa i rutan när du köper ditt jobbpaket, mejla annons@gotlandjobb.se eller ring 0920-949 00 så berättar vi mer om hur du enkelt kan nå hem i brevlådorna, synas på traditionell och digital tv, höras på radio, annonsera på storbildsskärmar eller nå ut med event och reklam på flygplatser.

Beställ på en plats – få spridning i många kanaler

Vill ni nå ut med era uppdrag i fler än en kanal? Då ska du som rekryterare köpa dina jobbannonser av Gotland Jobb. Förutom att vi hanterar marknadsföring i sociala medier har vi också partners som kan erbjuda exponering i andra mer och mindre traditionella kanaler.

Genom Gotland Gratistidning kommer du ut i alla brevlådor i länet en gång i veckan. Tillsammans kan vi också erbjuda er möjligheten att ordna evenemang där du når kandidater utanför hemmet.

Vårt partnerskap med Reklam 365 gör att du också bland annat kan synas med reklamfilm på YouTube och Kanal 5, med annonser i Aftonbladet mobil och Omni, med radiospottar i Mix Megapol, NRJ och Rockklassiker, samt genom reklam och event på Swedavias flygplatser.

För att underlätta för dig kan du boka allt detta direkt genom oss.

Nästa steg?

Är du säker på din sak och snabb på avtryckaren så kan du välja ett av paketen nedan och följa instruktionerna, så är du på väg inom ett par minuter.

Vill du ha hjälp på vägen när du ska marknadsföra dina pågående rekryteringar? Kontakta oss på hej@gotlandjobb.se eller 0920-949 00 så hjälper vi dig att komma vidare.

Minimum

1 200 kr

  • 1 lediga jobb
  • 1 sp
  • Jobb visas i 30 dagar
En ledig tjänst. Annonsen visas på Gotland Jobb i 30 dagar, samt i Gotland Gratistidning.
Mer information

Medium

5 000 kr

  • 5 lediga jobb
  • 5 sp
  • Jobb visas i 30 dagar
Fem lediga tjänster. Varje annons visas i 30 dagar på Gotland Jobb och i Gotland Gratistidning.
Mer information

Premium

20 000 kr

  • 25 lediga jobb
  • 25 sp
  • Jobb visas i 30 dagar
Publicera 25 tjänster, som visas på Eljester Jobb och i Gotland Gratistidning i 30 dagar.
Mer information

(Alla priser är angivna exklusive moms)

0920-949 00
Aurorum 1C, 977 75 Luleå

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.