18691 Personlig assistent i Hemse 19 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Jag är en aktiv kille på 30 år som bor i Hemse på Gotland.
Musik är mitt största intresse, jag lyssnar varje dag och går gärna på konserter.

Du som arbetar hos mig behöver vara initiativrik, komma med idéer och hänga med mig på mina aktiviteter. Du behöver också hjälpa mig i hemmet med de vardagliga sysslorna som städning och matlagning.

Jag har daglig verksamhet där jag arbetar på vardagarna, mestadels utomhus. Jag har en bil som mina assistenter kör när vi ska någonstans. Därför behöver du ha körkort för det här jobbet.

Det är önskvärt att du har erfarenhet av arbetet som personlig assistent eller har erfarenhet av att jobba med personer med autism och synskada.

Hos mig jobbar du dygnspass på ett rullande schema, där även arbete på helger ingår. Tjänsten som ska tillsättas snarast är på 50%. Intervjuer kommer att hållas löpande.

Välkommen med din ansökan

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.

Antal tjänster

1

Adress

Särnmark Assistans AB, Österväg 12, 62145 VISBY

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Särnmark Assistans AB, Österväg 12, 62145 VISBY
Senaste dag: 2018-12-30
AMS-ID: 8003269

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.