22 årig kille i Visby söker personliga assistenter 8 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro.Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige utgående från regionalkontoren i Stockholm, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team!

.

Vi söker en kvinnlig personlig assistent till en 22- årig kille bor i en egen mysig lägenhet i Visby. Vi söker dig som kan arbeta upp till heltid under 4 veckor i vår men också som vikarie redan nu. Vi ser gärna att du kan arbeta under sommarmånaderna när ordinarie assistenter har semester. 

Det här är en kille med multihandikapp som behöver hjälp med allt det dagliga i livet, så som personlig omvårdnad, matsituationer, på- avklädning samt allt annat som hör vardagen till. Han har assistans 24 tim/dygn med viss tid för dubbelassistans. Han bor ensam i sin lägenhet och vissa dagar är han på sitt arbete på dagtid. 

Vi söker dig som är initiativrik och trivs med att ta ansvar. Du bör helst vara rökfri. Det är meriterande om du har någon form av vårderfarenhet, men störst vikt kommer att läggas vid den personliga lämpligheten. Vi söker dig som vill jobba som vikarie med start omgående. Till sommaren kommer vi kunna erbjuda mer tid där du får en schemarad, där du täcker upp för de ordinarie assistenter som har semester. Du ska kunna arbeta dygnets alla timmar, vardag som helg. 

 

Är du intresserad?

Tveka inte, skicka in din ansökan redan idag då vi söker någon som kan börja arbeta omgående.

Antal tjänster

1

Adress

Nordström Assistans AB, Box 83, 18211 Danderyd

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Nordström Assistans AB, Box 83, 18211 Danderyd
Senaste dag: 2019-02-09
AMS-ID: 8099274

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.