Administratör till PEAB i Visby 32 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Till vår kund PEAB i Visby söker vi en erfaren Administratör för ett långsiktigt och större byggprojekt i Tofta skjutfält, strax utanför Visby.

Som Administratör erbjuds du ett intressant och utvecklande arbete där eget ansvar och varierande arbetsuppgifter står i centrum. Tjänsten innefattar främst att:

* Bistå Platschefen med dokumenthantering och projektadministrativa uppgifter
* Samordna ritningar och arbetsmiljödokument
* Läsa och tolka lagar och regler för branschen
* Tillhörande administrativa uppgifter och internservice

Arbetsinnehållet kan komma att bli mer omfattande, beroende av din kompetens och erfarenhet samt projektets utveckling och omfattning.

DIN PROFIL

Du som antar denna utmaning har minst fullständig gymnasieutbildning samt ett par års praktisk erfarenhet som Administratör eller liknande. Kommer du från byggbranschen är detta klart meriterande, likaså om du har erfarenhet av projektinriktade arbetsuppgifter. Du trivs med att arbeta självständigt och har ett naturligt trevligt och positivt bemötande.

Noggrannhet och ansvar är något som ligger dig extra varmt om hjärtat. Du är van att påbörja och slutföra dina arbetsuppgifter och är mån om att leverera i tid och med rätt kvalitet. För att lyckas i rollen är du även en självständig person som vågar ställa krav och utmana din omgivning. Vidare ser vi gärna att du är van att läsa och tolka lagar och regler och har ett strukturerat arbetssätt.

Skulle du ha erfarenhet eller utbildning inom bygg eller byggteknik, är detta klart meriterande, dock inget krav. Du talar och skriver flytande svenska och engelska samt besitter du mycket goda IT-kunskaper.

PEAB erbjuder en spännande och utvecklande roll där kommunikation, drivkraft och ansvar står i centrum. Hos PEAB får du möjlighet till både personlig och professionell utveckling!

Tjänsten är ett inhyrningsuppdrag via Empleo Växjö AB som för rätt person, kan komma att övergå i en tillsvidareanställning.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan till www.empleo.se [http://www.empleo.se/]

Uppstart: Omgående eller snarast möjligt.
Ort/Placering: Visby.
Omfattning: 100%.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Sista ansökningsdatum: 27 januari 2019.

Mer informasjon

Antal tjänster

1

Adress

Peab Byggservice, Skarphällsgatan 10, 16867 Visby

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Peab Byggservice, Skarphällsgatan 10, 16867 Visby
Senaste dag: 2019-01-27
AMS-ID: 8086151

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.