Allmäntandläkare / nischtandläkare 3 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Vi söker en tandläkare med svensk legitimation till folktandvården i Roma.
Folktandvården Gotland som är en del av hälso- och sjukvårdsförvaltningen inom Region Gotland, har fyra allmäntandvårdskliniker runt om på ön och en specialistklinik på Visby lasarett. Vi har ett väl genomarbetat introduktionsprogram vid nyanställning och möjlighet till kompetensutveckling är god. Beslutsvägarna i organisationen är mycket korta.

ARBETSUPPGIFTER

Som tandläkare i Roma är ditt uppdrag att ge god och säker vård inom givna ramar. I dina arbetsuppgifter ingår patientarbete med barn, ungdomar, vuxna och äldre sköra patienter. Du är ett stöd för tandhygienist och tandsköterskor i deras arbete och bidrar till att kliniken fortlöpande utvecklas odontologiskt.

Som tandläkare i Roma får du användning av all din kunskap i det dagliga arbetet. Vi är ett arbetslag som tillsammans jobbar för en god arbetsmiljö och strävar mot en positiv utveckling av verksamheten.

Som tandläkare i Roma erbjuds du möjligheten att parallellt med allmäntandläkartjänsten få kompetensutveckla/nischa dig på mun- och käkcentrum på Visby lasarett.

KVALIFIKATIONER

Vi ser att du som söker har en tandläkarexamen med erfarenhet från kliniskt arbete. Som person är du flexibel, nyfiken, noggrann, professionell och har en god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen du som har friska idéer och en önskan om att vidareutveckla både dig själv och din arbetsplats tillsammans med oss.

ÖVRIGT

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Antal tjänster

1

Adress

Region Gotland, Folktandvården Roma, Region Gotland, 62181 Visby

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Gotland, Folktandvården Roma, Region Gotland, 62181 Visby
Senaste dag: 2019-09-01
AMS-ID: 8337978

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.