Amanuens i informationssystem 22 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 42.000 studenter, 7.000 anställda och en omsättning på 6,7 miljarder kronor.

Beskrivning

Vid institutionen för informatik och media undervisar och forskar vi inom informationssystem, människa-datorinteraktion samt medie- och kommunikationsvetenskap.

Styrkan med denna sammansättning är att vi samlar kompetens, nätverk och forskare från olika men samtidigit tangerande områden. Därmed uppnår vi synergieffekter samtidigt som olikheterna genererar en kreativ och spännande forskarmiljö.

Arbetsuppgifter

Arbetet innefattar undervisningsrelaterade arbetsuppgifter som rättning, återkoppling av inlämningsuppgifter och rapporter samt administrativt arbete i relation till  kurser i informationssystem i tätt samarbete med lärarna på kurserna. En del övergripande administration i relation till kandidatprogrammen i systemvetenskap och digital affärsutveckling ingår också, samt deltagande i lärarmöten och programråd.

Kvalifikationer

Avslutade kurser: Algoritmer och datastrukturer samt Dynamiska webbapplikationer. Pågående högskolestudier. Goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet av administrativt arbete samt god datorvana.

Villkor

Anställning som amanuens regleras i Högskoleförordningen 5 kap. Bara den som är antagen till utbildning på grund- eller avancerad nivå får anställas som amanuens (HF 5 kap § 10).

Meriterande i övrigt

Arbetet ställer stora krav på  samarbetsförmåga samt att självständigt kunna driva och slutföra sina arbetsuppgifter inom givna tidsramar, även under tillfälliga arbetstoppar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, så som förmågan att kunna ta egna initiativ och lösa problem på ett för verksamheten konstruktivt sätt. Kunskap om institutionen för informatik och media är meriterande.

Ansökan ska innehålla en kort beskrivning av dig själv, samt motivering till varför du söker anställningen, uppge även om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Ansökan ska dessutom  innehålla CV och ett intyg på studieresultat från Studentportalen.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Upplysningar om anställningen lämnas av bitr studierektor Jakob Bandelin, jakob.bandelin@im.uu.se

Välkommen med in ansökan senast den 21 januari 2019, UFV-PA 2018/4530

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem.

Antal tjänster

1

Adress

Uppsala universitet, Institutionen för informatik och media, Box 256, 75105 Uppsala

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Uppsala universitet, Institutionen för informatik och media, Box 256, 75105 Uppsala
Senaste dag: 2019-01-21
AMS-ID: 8085422

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.