Anticimex Visby söker engagerad gruppchef! 9 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vill du jobba med ett av Sveriges ledande varumärken, med fantastiska medarbetare och i en spännande och utvecklande miljö? Är du en organiserad och strukturerad ledare som gillar förändring och att uppnå resultat? Vi letar efter en positiv, driftig och engagerad Gruppchef till Anticimex Visby!

”Nu söker vi en gruppchef till Anticimex kontor i Visby. Jag heter Martin Sköldenklint och är ansvarig för Anticimex Kalmar som du kommer att tillhöra. Mitt team är en härlig samling människor och jag är enormt stolt över att få vara en del av teamet som varje dag använder sin fantastiska kunskap för att hjälpa våra kunder”

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ansvara och utveckla Anticimex kontor i Visby. Du kommer vara en nära ledare till kontorets medarbetare inom samtliga kompetensområden; skadedjur, byggnadsmiljö, brandskydd och matsäkerhet. Du kommer ha nära kundkontakt och det finns stor potential att växa och utveckla vår affär. Vidare så kommer du delta i det operativa arbetet i den dagliga verksamheten, främst inom backoffice. Tjänsten är placerad i Visby och du ingår i ledningsgruppen för Anticimex Kalmar som består av kontoren i Kalmar, Västervik och Visby.

Vi erbjuder dig

– Introduktion och intern utbildning – ett arbete där du arbetar självständigt med stöd från dina kunniga kollegor och regionens administrativa ansvarspersoner

  • En stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling
  • Frihet att ta ansvar och möjlighet att påverka
  • Tjänstepension, friskvårdsbidrag och ett förmånspaket från Benify

Vi är stolta över våra värderingar: Trust, Innovation, Passion – de genomsyrar hela företaget och vi lever dem varje dag. Hos oss har vi en familjär stämning och alla är lika värda, oavsett ålder, kön och etnicitet. Vi vet att olika bakgrunder och erfarenheter är berikande för vårt dagliga arbete både internt och i mötet med våra kunder.

Vi söker dig som

  • Har ett nära och coachande ledarskap
  • Är en erfaren ledare med affärsdriv och förmåga att bygga relationer
  • Har en god förmåga att se hur förändringar påverkar din organisation och drivs av att leda förändringar som gör skillnad
  • På ett tydligt och ödmjukt sätt kan sätta rätt förväntningar på dina medarbetare

Ansökan

Din ansökan vill vi gärna ha så snart som möjligt då urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 30/1-19. Notera att vi endast behandlar kompletta ansökningar. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Sköldenklint martin.skoldenklint@Anticimex.se alt +46725701048
Har du tekniska frågor gällande ansökningsförfarandet, kontakta support@webcruiter.se

Sök jobbet här

https://www.webcruiter.no/WcMain/AdvertViewPublic.aspx?oppdragsnr=4005445085&culture_id=SV&company_id=83873&link_source_id=0

Välkommen med din ansökan!

Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny digital teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner runt om i världen. Med ca 5 500 anställda i 17 länder, varav 1400 i Sverige, hade vi under 2017 en sammanlagd omsättning på ca 6 miljarder kronor.

”När du söker en anställning hos Anticimex behandlar vi dina personuppgifter för att kunna hantera din ansökan. Den rättsliga grunden för vår behandling är dels att kunna hantera din ansökan, d.v.s. kunna ingå ett eventuellt anställningsavtal, och dels vårt berättigade intresse att kunna tillsätta aktuell tjänst. De personuppgifter som kan komma att behandlas är namn, kontaktuppgifter, adress, CV, personuppgifter i personligt brev och referenser. Anticimex styr inte över vilka personuppgifter du lämnar i ditt personliga brev. Vi ber dig därför inte lämna ut uppgifter som kan uppfattas som känsliga. Om du lämnar referenser behöver du själv informera dem om att deras kontaktuppgifter är lämnade till Anticimex. Dessa uppgifter kommer inte att lämnas ut till någon och kommer att gallras omgående efter ansökningsförfarandet. Du kan läsa mer om dina rättigheter och vår personuppgiftshantering på anticimex.se/personuppgifter”.

Antal tjänster

1

Adress

Anticimex AB, Box 47025, 10074 STOCKHOLM

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Anticimex AB, Box 47025, 10074 STOCKHOLM
AMS-ID: 0019-010559

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.