Arbetasterapeut Fysioterapeut 27 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.

Vi söker 1 legitimerad arbetsterapeut och 1 fysioterapeut med stort intresse för äldreomsorg.

Vi söker dig som vill arbeta som arbetsterapeut och fysioterapeut på Attendos äldreboenden. Ni kommer att arbeta i team i nära samarbete med sjuksköterska och omvårdnadspersonal. I ditt uppdrag som arbetsterapeut/ fysioterapeut ingår att både självständigt och tillsammans med kollegor och övriga yrkeskategorier ansvara för bedömningar, åtgärder, dokumentation samt handledning och utbildning av omsorgspersonalen. På Attendos äldreboenden pågår ett ständigt utvecklingsarbete och vi förutsätter att du tycker att det är stimulerande att leda och genomföra projekt. Ni kommer tillsammans med våra sjuksköterskor, ansvara för att vården hela tiden utvecklas.

I den här tjänsten är Arbetsterapeut och Fysioterapeut ett rehabteam på två enheter under 2019, 2020 kommer vi starta vår tredje enhet på Wisborg som kommer att ingå i er tjänst. Du ska trivas med att ha olika verksamheter och tycka det är roligt att arbetet är flexibelt och utmanande. På varje enhet arbetar man teambaserat i ett tätt samarbete med bland annat sjuksköterka och undersköterskor.

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och fysioterapeut. Det är meriterande med erfarenhet av liknande arbete, men du som är nyexaminerad är även välkommen med din ansökan. Som person är du självständig, flexibel och har en god förmåga att handleda personal.

Individuella lönevillkor,

Antal tjänster

1

Adress

Attendo, Terranovavägen 20, 62153 Visby

E-post för ansökan

agneta.pettersson@attendo.se

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Attendo, Terranovavägen 20, 62153 Visby
Senaste dag: 2019-01-31
AMS-ID: 8032859

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.