Arbetsledare VA Norr 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum.

Teknikförvaltningens VA-avdelning har till uppgift att försörja våra kunder, Gotlands invånare och besökare, med det viktigaste livsmedlet – dricksvatten av hög kvalitet. En lika viktig uppgift är att rena avloppsvattnet så att vattenmiljön skyddas. Vi sköter ledningsnäten, vattenverk och avloppsreningsverk samt pumpstationer och vattenreservoarer över hela Gotland.
Avdelningen består för närvarande av fyra enheter för Vatten, Avlopp, VA-underhåll samt Beredning och projektering.
Teknikförvaltningens VA-verksamhet står inför flera stora och intressanta VA-projekt. Bland dessa är en omfattande utbyggnad av VA-systemet kopplat till kommande exploateringsprojekt. Vattenenheten består idag av 13 medarbetare som arbetar med drift och underhåll och är delaktiga i projekt.

ARBETSUPPGIFTER

En av våra arbetsledare på vattenenheten går i pension och därför söker vi nu efter en ersättare. Som arbetsledare på vattenenheten norr har du har ansvaret för att dagligen leda och fördela arbetet för en arbetsgrupp på fyra medarbetare. I dina arbetsuppgifter ingår också att arbeta med drift, tillsyn, skötsel samt förebyggande och visst planerat underhåll av maskiner och byggnader. Du arbetar resultat- och målinriktat och har en begränsad fördelning av arbetsmiljöuppgifter. Administrativa uppgifter ingår, som t ex uppföljningar, sammanställningar, beställningar och fakturakontering samt att bistå med att ta fram rutiner.

Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Du är direkt underställd enhetschefen och utgår från Visby, arbetsområde Visby och norra Gotland.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i en arbetsledande position med teknisk eller kemisk utbildning på eftergymnasial utbildning och/eller erfarenhet som bedöms likvärdigt. Erfarenhet av arbetsmiljöarbete eller laboratoriearbete är meriterande. Du har kunskaper inom ekonomi, är van att arbeta med datorstöd samt behärskar programmen i office-paketet. Du har en god förmåga att planera, leda och organisera och kunna överblicka helheten.

Du har lätt för att samarbeta och tycker om att arbeta med andra människor. Som person är du social och utåtriktad, lösningsfokuserad, strukturerad och har en förmåga att inspirera och entusiasmera i arbetsgruppen. Kundfokus och affärsmässighet är avgörande och det är viktigt att du kan kommunicera både externt och internt. Vi uppskattar också ett glatt humör, handlingskraft och nyfikenhet.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort erfordras.

ÖVRIGT

Urval kommer ske löpande under ansökningsperioden.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Antal tjänster

1

Adress

Region Gotland, VA-avdelningen, Region Gotland, 62181 Visby

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Gotland, VA-avdelningen, Region Gotland, 62181 Visby
Senaste dag: 2018-12-16
AMS-ID: 8042905

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.