Arbetsterapeut 11 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1400 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Habiliteringen finns i centrala Visby och har ett nära samarbete med övrig sjukvård, socialförvaltning och utbildnings – och arbetslivsförvaltningen i regionen. Habiliteringens uppdrag avser teambaserat arbete med personer som har medfödda eller tidigt förvärvade funktionsvariationer. Vårt uppdrag utgår från individens behov och förutsättningar att behålla och utveckla bästa möjliga funktionsförmåga, samt skapa goda villkor för ett aktivt deltagande i samhällslivet. Habiliteringen har två barn-och ungdomsteam och ett vuxenteam. Teamen består av sjukgymnast/fysioterapeut, arbetsterapeut, logoped, kurator, specialpedagog och psykolog. För att trivas hos oss behöver du ha en god samarbetsförmåga då arbetet, förutom i de tvärprofessionella teamen, även innehåller många kontakter utanför den egna verksamheten.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer vara anställd inom HabRehab med placering på habiliteringen minst nio månader. För habiliteringen gäller att du företrädesvis kommer att arbeta med barn och ungdomar med motoriska funktionsvariationer.
Dina arbetsuppgifter består i att stå för de arbetsterapeutiska insatserna i teamet såsom till exempel kartläggning, förskrivning och uppföljning av hjälpmedel. Tillsammans med övriga teammedlemmar arbeta med förbättring och kvalitetsfrågor.

På habiliteringen arbetar fyra arbetsterapeuter som tillsammans med dig bevakar de arbetsterapeutiska frågorna. Där finns också forum för att ge stöd och uppbackning till varandra i enskilda ärenden.

KVALIFIKATIONER

Vi ser att du som söker är legitimerad arbetsterapeut.

Det är meriterande om du har erfarenhet från de områden som du skall arbeta inom.
Du är positiv och ser möjligheter, är flexibel och har en vilja att utveckla verksamheten.

Tjänsten kräver att du kan arbeta tillsammans med andra i team och samtidigt ha en förmåga att agera självständigt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Antal tjänster

1

Adress

Region Gotland, Habiliteringen, Region Gotland, 62181 Visby

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Gotland, Habiliteringen, Region Gotland, 62181 Visby
Senaste dag: 2019-06-23
AMS-ID: 8321733

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.