Athene Fardhem Fritidspedagog 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

AcadeMedia skapar möjligheter för människor att utvecklas. Våra 16 300 medarbetare på våra drygt 650 förskolor, grundskolor, gymnasieskolor och vuxenutbildningar har ett gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Alla 176 000 barn, elever och vuxenstuderande som går i våra verksamheter under ett år ska få en utbildning som är av så god kvalitet att de når utbildningens mål, samt de förutsättningar de behöver för att nå sin fulla potential.

Vi är norra Europas största utbildningsföretag med verksamheter i Sverige, Norge och Tyskland. Vår storlek skapar trygghet och ger oss förutsättningar att vara en långsiktig och stabil utbildningsaktör som bidrar till det gemensamma samhällsbygget.

Detta söker vi

En utbildad och erfaren fritidspedagog eller annan pedagog som bedöms likvärdig och som trivs i det lilla sammanhanget. På Athene Fardhem finns den lilla skolans möjligheter kombinerat med den stora skolans resurser. Ett fritidshem på en skola för dig som brinner för utöva ditt fritidshemsyrke och söker utveckling samtidigt som du bidrar till en levande landsbygd. 

Vi erbjuder

• En tillsvidaretjänst på 100% i Fardhem
• Mindre barngrupp
• Engagerade kollegor
• Närvarande och pedagogiskt ledarskap
• Möjlighet till egen utveckling
• Friskvårdsbidrag och förmånskort

Om verksamheten

Athene Fardhem är Atheneskolans mindre enhet fem mil från Visby i Fardhem socken. Här ligger fritids, skola och förskola vackert inbäddat mellan änge, skog och idrottsplats. I skolan finns tre klasser; år F-1, år 2-3 och år 4-och en fritidsverksamhet. Här finns engagerade pedagoger som arbetar nära varandra i ett sammansvetsat arbetslag. Arbetslaget ingår under Atheneskolans och Pysslingens regi och får med det ett större kollegialt nätverk. Vi arbetar målmedvetet och från och vi vill ta ett större kliv framåt genom att fokusera på Fritidshemmets utveckling ”Fritidshemmen 2020”. Vi ska utveckla Fritidshemmet tillsammans med skolan mot ett ”heldagslärande” och du blir en viktig pedagog i detta arbete

Låter detta intressant?

Du söker tjänsten genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan till oss så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2019-06-07.  Tjänsten är tillsvidaretjänst på 100% med tillträde senast 2019-08-01 eller enligt överenskommelse.

Läs mer och ansök på www.pysslingen.se.

Kontaktperson

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta biträdande rektor Monia Svensson 0498-200971 monia.svensson@pysslingen.se

Välkommen med din ansökan

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Pysslingen Skolor är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.

Antal tjänster

1

Adress

AcadeMedia, Box 213, 10124 Stockholm

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: AcadeMedia, Box 213, 10124 Stockholm
Senaste dag: 2019-06-07
AMS-ID: 8293024

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.