Barnmorska, sommarjobb 89 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1300 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

ARBETSUPPGIFTER

Förlossning/BB och gynavdelning har ett samlat ansvar för gynekologi och obstetrik. Vi ger vård åt förlossningspatienter, akuta och operationsplanerade patienter, oförlösta och förlösta kvinnor med barn. Som barnmorska arbetar man inom alla områden samt även med viss mottagningsverksamhet.

Ungdomsmottagningen

Arbetar med preventivmedelsrådgivning, samtal, hälsofrämjande frågor och STI för ungdomar upp till 23 år. I arbetet ingår också STI mottagning för de som är över 23 år.

Gynmottagningen

Arbetar med sedvanlig läkarmottagning för gynekologisk vård, abortverksamhet preventivmedelsrådgivning och infertilitetsmottagning.

Mödrahälsovården

Arbetar med förebyggande hälsovård under graviditet, preventivmedelsrådgivning inkl STI-förebyggande arbete samt föräldrastöd under graviditet. Mottagningen inkluderar specialistmödravård.

KVALIFIKATIONER

VI ser att du som söker ät legitimerad barnmorska. Du måste vara förlösande barnmorska. Vana av BB-/Gynvård är högst önskvärt.
Du har erfarenhet av mödrahälsovårdsarbete och eller ungdomsmottagning.

ÖVRIGT

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Antal tjänster

10

Adress

Region Gotland, Kvinnoavdelningar, Region Gotland, 62181 Visby

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 10
Län/Ort:
Adress: Region Gotland, Kvinnoavdelningar, Region Gotland, 62181 Visby
Senaste dag: 2019-04-30
AMS-ID: 8019308

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.