Barnmorska 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Vill du till Gotland? Känns det lite läskigt att ta sig över Östersjön? Kanske kan vi ”skräddarsy” något som stämmer med dina önskemål så att du vågar ta steget att prova!

Avdelningen för obstetrik och gynekologi består av Förlossning, BB och Gyn, där vi idag arbetar utifrån ett hälsosamt ledighetsönskeschema.
Du som personal är viktig, varför vi gärna sätter dig i centrum så att du kan sätta patienten i centrum. Vi strävar efter ett gott arbetsklimat och högt i tak med personlig utveckling och öppenhet som mål.

ARBETSUPPGIFTER

Som legitimerad barnmorska hos oss kommer du arbeta med förlossning, BB och Gyn-patienter nattetid eller 3-skift. Du handlägger normala och komplicerade förlossningar och arbetar i team med undersköterska och läkare. Tillsammans eftersträvar ni en god förlossningsupplevelse för familjen. Under BB-tiden stöttar du tillsammans med en undersköterska föräldraparet i sina nya roller som föräldrar med stort fokus på hud-mot-hud och amning. På gyn-avdelningen vårdar du framför allt sjuka och
nyopererade patienter samt antenatal-patienter.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är ny i rollen som barnmorska eller dig som redan är trygg i din yrkesroll som förlösande barnmorska och gärna genomgått BLUBB-utbildning.
Du har ett lyhört och ödmjukt tillmötesgående. Du har även erfarenhet av BB-vård och gärna även från arbete på en gynekologisk avdelning.
Du trivs med att arbeta samverkande kring familjen och har en god förmåga att samarbeta både internt och över gränser mot andra enheter. Vidare värdesätter vi ett genuint intresse för att arbeta inom kvinnohälsa och kvinnosjukvård och att du visar ett engagemang för att vidareutveckla området. Är du dessutom positiv och nyfiken på förändring tror vi att du kan vara en av våra nya kollegor.

ÖVRIGT

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Antal tjänster

1

Adress

Region Gotland, Kvinnoavdelningar, Region Gotland, 62181 Visby

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Gotland, Kvinnoavdelningar, Region Gotland, 62181 Visby
Senaste dag: 2019-03-03
AMS-ID: 8096801

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.