Bemanningsassistent 13 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg och omsorg om funktionshindrade på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har brukarna i centrum.

Resursteamet i socialförvaltningen är en intern bemanningsorganisation för äldreomsorgens, hemsjukvårdens och omsorgen om funktionsnedsattas verksamheter samt delar av individ- och familjeomsorgens verksamheter. Nu söker vi timvikarier till vår bemanning på helger och röda dagar.

ARBETSUPPGIFTER

Bemanningsassistenternas huvudsakliga arbetsuppgift är att lösa de personalbehov som enheterna har ute i verksamheterna. Du kommer att arbeta med att bemanna för korttidsfrånvaro i systemet Medvind. Det innebär att ta emot beställningar, matcha behov med tillgängliga vikarier och att boka ut vikarier. Vid behov kontaktar du även avdelningsbunden personal om ändringar av arbetstid. Du kommer att arbeta helger, och då arbetar du ensam på kontoret. I din roll är det du som under helgerna säkerställer att det finns personal i verksamheter som har behov.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med erfarenhet av administrativt arbete som innebär planering och organisation. Önskvärt med goda kunskaper i programmet Medvind eller annat bemannings- eller schema system samt Officepaketet.
De många kontakterna med både uppdragsgivare och omvårdnadspersonal kräver ett professionellt bemötande, en ambition att ge en god service och förmåga att organisera sitt arbete. Du måste kunna hantera stress när många uppgifter måste hanteras parallellt, då det är ensamarbete är det viktigt att du är trygg i att ta egna svåra beslut. Samtidigt ha ett bra samarbete med personal på enheterna.

För att lyckas som bemanningsassistent behöver du gilla att arbeta i en miljö som innebär många saker samtidigt, tidspress och krav på flexibilitet. Du ska även uppskatta att arbeta med ojämn arbetsbelastning. Vi tror att du sporras av att analysera och hitta lösningar. Som person är du lugn och trygg och kan fatta svåra beslut. Man uppfattar dig som tydlig i din kommunikation men är även ödmjuk och lyhörd.

ÖVRIGT

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Antal tjänster

3

Adress

Region Gotland, Resursteamet, Region Gotland, 62181 Visby

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 3
Län/Ort:
Adress: Region Gotland, Resursteamet, Region Gotland, 62181 Visby
Senaste dag: 2018-12-16
AMS-ID: 8043787

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.