Besöksvärd till Gotlandsbryggeri – Extrajobb 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vi på Gotlands Bryggeri söker fler besöksvärdar för extraarbete.

Njuter du av att ha med människor att göra? Brinner du för smaker och öl av god kvalité?Gotlands Bryggeri är ett av Sveriges främsta bryggerier, där kvalité, innovation och smaker står i fokus, något som genomsyrar varje led inom företaget.Vi strävar efter att ständigt utvecklas och bli bättre, hitta nya vägar samt växa som team och som företag. De kommande åren går vi in i en ny, spännande fas där vi bygger ett nytt bryggeri på Gotland.

Tjänsten som besöksvärd innebär att du agerar värd för gäster av alla de slag och är ansiktet utåt för Gotlands Bryggeri.

Du är baserad på Gotland och rapporterar till besöksansvarig för Gotlands Bryggeri och har samtidigt ett nära samarbete med produktion och marknadsavdelning.

Till uppgifterna hör bland annat att kunna berätta om vårt bryggeri, allmän ölhistoria och bryggningsprocessen för våra bokade grupper. Du kommer även att arbeta med genomförandet av provningar i puben utav våra produkter och försäljning utav merchandise på plats. Utbildning och kontinuerlig uppdatering av fakta och nyheter för våra extraarbetare sker på plats i bryggeriet på St Hansgatan i Visby. Vid intresse finns även möjlighet att hjälpa till på våra externa event såsom mässor och konserter. Arbetstiden är mestadels kvällar och helger.

Vissa tunga lyft förekommer.

Bakgrund & erfarenhet;

– Erfarenhet av servicebranschen, exempelvis restaurang eller café, besöksverksamhet eller turismVi ser att du minst har en gymnasial utbildning. Det är meriterande om du har eneftergymnasial utbildning inom turism alt. restaurang
– Du har goda kunskaper i Officepaketet och har en vana av dendigitala världen
– Du känner dig bekväm med både svenska och engelska, i både tal och skrift
– B- körkort är meriterande

Som person

– Du är över 18 år, då servering av provsmakning är del av arbetet
– Du kommer ha kontaktytor både internt & externt och därför sätter vi stort värde på dina personliga egenskaper där det faller sig naturligt att du är en engagerad, intresserad och social person
– Förutom att du är en person som trivs med att ge service är det också viktigt att du har ett eget driv, och förmåga att självständigt planera och lösa uppgifterna och etablera god kommunikation med alla intressenter

Din ansökan

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du berättar varför du är rätt person för tjänsten genom att beskriva dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt ochkopplar det till tjänsten. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand och återkommer med besked efter ansökningstiden gått ut.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag:31 Augusti

Tillträdesdag:Omgående

Varaktighet/arbetstid:6 månader men med chans till förlängning

För mer information om tjänsten: Vendela Jansson vendela.jansson@gotlandsbryggeri.se 0735-098945

Placeringsort:Visby, Gotland

Välkommen in!

Nyckelord: Gotland, Service, Besöksverksamhet, Turism, Destinationsutveckling

Antal tjänster

1

Adress

Spendrups, St:Hansgatan 47, 62156 Visby

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Spendrups, St:Hansgatan 47, 62156 Visby
Senaste dag: 2020-01-29
AMS-ID: 8398862

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.