Bli en av våra helpdesktekniker i Visby! 13 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Är du intresserad av IT och administration och dessutom vill få erfarenhet av arbete på en statlig myndighet? Vi söker nu fem (5) st helpdesktekniker för ett projekt på fem (5) till sju (7) månader hos vår statliga kund. Är du beredd att anta utmaningen? Välkommen in med din ansökan!

Om uppdraget

Hos vår kund kommer du vara del av ett helpdeskteam som deltar i ett projekt som drar igång under mars 2019 och pågår under fem till sju månader. Projektet kommer att utföras på en enhet som fokusera på utredning av rätten till förmån för familjer som antingen bor i, arbetar i eller har pension från Sverige och ett annat EU/EES-land, alternativt Schweiz.

Tjänsten avser ett konsultuppdrag på heltid med start 2019-03-01 och som avslutas i samband med projektets färdigställande. Du kommer att arbeta 40h/vecka med arbetstiderna 08.00-16.30.

Dina arbetsuppgifter

Som helpdesktekniker hos vår kund kommer du bland annat administrera IT-miljöer, skapa nytt ärende i ärendehanteringssystemet HAPO och fylla i uppgifter om exempelvis arbete, pension och utbetalningar från det andra landet (i samarbete med utländska myndigheter) i två registreringsbilder som finns i HAPO. I vissa fall behöver även personer registreras i HAPO och sammankoppling av familjemedlemmar behöver då göras för att registreringsbilderna ska bli korrekta. Arbetsuppgifterna kommer att innebära att läsa information och dra slutsatser utifrån denna information. Arbetsuppgifterna innefattar även att själv söka upp information i myndighetens interna datasystem. Då vår kund bytt system behöver även migrering av omkring 23 500 ärenden göras från det gamla systemet till det nya systemet HAPO.

Dina kvalifikationer

– Gymnasium eller likvärdig utbildning
– God kunskap inom och minst ett (1) års yrkesvana från arbete i IT-helpdesk
– Grundkunskaper om relevant hårdvara och programvara, PC, kringutrustning och operativsystem
– Goda kunskaper i Microsofts kontorsstödsprogramvaror
– Mycket goda kunskaper i svenska

Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan

Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Alexandra Lindholm på e-postadress: alexandra.lindholm@bemannia.se. Ange annonstiteln för den tjänst som din fråga berör i ämnesraden i ditt mail.

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på jobb@bemannia.se alternativt 08-84 53 00.

Alla våra lediga tjänster finner du här: www.bemannia.se/lediga-jobb/

Registrera ditt CV här: www.bemannia.se/registrera-ditt-cv/
Då finns du med i vår databas även för framtida rekryteringar.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Välkommen till Bemannia – Rätt person direkt!

www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia

Antal tjänster

5

Adress

Bemannia Kontor, Sveavägen 155, 11346 Stockholm

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 5
Län/Ort:
Adress: Bemannia Kontor, Sveavägen 155, 11346 Stockholm
Senaste dag: 2019-01-24
AMS-ID: 8099447

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.