Budget – och skuldrådgivare 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 700 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.

Budget-och skuldrådgivningen är placerad vid enheten kommunikation och kansligrupper som också omfattar kommunikationsstöd, Almedalsveckans kansli, Överförmyndarens kansli och valkansliet. Totalt är vi 17 medarbetare.
Vår arbetsplats är på Visborg i Visby.

ARBETSUPPGIFTER

Som budget- och skuldrådgivare kommer du att arbeta med rådgivning till regionens invånare som behöver ekonomisk vägledning och stöd i budget- och skuldfrågor. Du bistår den enskilde i förhandling med fordringsägare, inkassoföretag och myndigheter. Du hjälper till vid ansökan om skuldsanering hos Kronofogden.

I tjänsten ingår att arbeta utåtriktat för att informera grupper som skolor, föreningar och förebygga att människor inte hamnar i ekonomiska problem. Visst samarbete förekommer med social- hälso- och sjukvårdsförvaltningen.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har beteendevetenskaplig, juridisk, samhällsvetenskaplig eller ekonomisk högskoleexamen eller dokumenterad flerårig erfarenhet av budgetrådgivning. Du ska vara strukturerad, pedagogisk och serviceinriktad.

Som person är du lyhörd och har förmåga att möta den enskilde utifrån den situation den befinner sig i. Det är meriterande om du har erfarenhet av att möta människor i svåra samtal.

ÖVRIGT

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Antal tjänster

1

Adress

Region Gotland, Kommunikation & kansligrupper, Region Gotland, 62181 Visby

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Gotland, Kommunikation & kansligrupper, Region Gotland, 62181 Visby
Senaste dag: 2018-12-16
AMS-ID: 8043841

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.