Chef för bostadsservice 13 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

GotlandsHems tre värdeord – trygghet, värme och framåtanda – ska avspegla företaget både som arbetsgivare och som hyresvärd. Vi vill vara den bästa av värdar och letar efter dig som vill vara med på den spännande resan företaget har framför sig.

Från årsskiftet samlar GotlandsHem två avdelningar till ett gemensamt verksamhetsområde som får namnet Bostadsservice. Här finns våra erfarna och yrkesskickliga bovärdar och reparatörer med stort fokus på service och gott bemötande för att våra hyresgäster ska trivas i sina hem. Vi söker dig som vill vara med att forma och leda detta nya verksamhetsområde.

Som chef för Bostadsservice har du personalansvar för en energioptimerare samt tre teamledare. Varje teamledare ansvarar för cirka 15 bovärdar eller reparatörer, som tillsammans och dagligen ansvarar för den yttre och inre skötseln av våra fastigheter och bostadsområden. Du kommer att ingå i GotlandsHems ledningsgrupp och tjänsten är placerad i Visby.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det innebär att du är en trygg och erfaren ledare som baserar ditt ledarskap på att vara ett föredöme, att visa personlig omtanke och att inspirera andra.

Du ska ha relevant utbildning, akademisk eller annan eftergymnasial utbildning, kanske med inriktning fastighetsförvaltning eller fastighetsskötsel. Du har också gått ledarskapsutbildning i någon form, gärna Utvecklande Ledarskap.

Du är en person som kan lyfta blicken, se sammanhang och tar helhetsansvar. Du förstår och tillämpar affärsmässiga principer på ett bra sätt och har förmåga att arbeta målinriktat och åstadkomma resultat.

AB GOTLANDSHEM – GOTLÄNNINGARNAS HYRESVÄRD

Vi är ett, av Region Gotland, helägt bostadsföretag som verkar över hela ön. Vi har byggt, förvaltat och hyrt ut lägenheter sedan 1957 och är stolta över vårt uppdrag. Arbetet med att bli en ännu bättre hyresvärd och utveckla såväl företag som personal är ständigt pågående. Det händer mycket på GotlandsHem just nu och under många år framöver. Vi rustar företaget såväl ekonomiskt som organisatoriskt för en kraftigt ökad nyproduktion och underhåll av vårt befintliga fastighetsbestånd.

GotlandsHem – Den bästa av värdar!

Antal tjänster

1

Adress

AB GotlandsHem, Jungmansgatan 1 A, 62183 Visby

E-post för ansökan

ansokan@gotlandshem.se

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: AB GotlandsHem, Jungmansgatan 1 A, 62183 Visby
Senaste dag: 2018-11-25
AMS-ID: 22909466

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.