Controller inom Området Internationell vård i Visby 10 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Försäkringskassan är en av Sveriges största myndigheter. Vi spelar en stor roll för den enskilde individen och för välfärden i det svenska samhället. Läs mer om Försäkringskassan som arbetsgivare och hur det är att jobba hos oss. Att jobba statligt innebär att du delar våra grundläggande värderingar.

Ansvar och arbetsuppgifter

I din roll som controller inom Försäkringskassan ansvarar du för att områdeschef och enhetschefer får tillgång till det stöd som krävs för att leda och styra verksamheten. I rollen som controller ingår också att hantera såväl verksamhet som ekonomi och resurser. Detta innebär att du ansvarar för analys och tolkning av produktionsflöden, verksamhetsresultat och finansiella resultat inom ansvarsområdet.

Du utgör ett centralt stöd för produktions- och resursstyrning samt bidrar till effektivt resursutnyttjande, exempelvis genom att upprätta produktionsplaner eller flödesanalyser. På Försäkringskassan arbetar vi aktivt med ständiga förbättringar. Du deltar i relevanta forum och nätverk både inom avdelningen och på myndigheten. I arbetet ingår även att ta fram underlag för uppföljning och du bidrar till det lokala utvecklingsarbetet på området där du är ett verksamhetsnära stöd. Du finns med regelbundenhet ute på de lokala orterna för dialog och stöd till team och enheter. Du ingår även i områdets ledningsgrupp.

Vi söker dig som

• har examen från högskola/universitet med ekonomisk inriktning eller erfarenheter/kvalifikationer som kan prövas likvärdiga
• agerar på eget initiativ och tar ansvar för resultat med hög kvalitet
• kan förstå och analysera komplexa frågor
• kommunicerar klart, tydligt och strukturerat
• har ett metodiskt och systematiskt tillvägagångssätt
• har goda kunskaper i Excel för beräkningar och prognoser
• är proaktiv och van vid förändringsarbete
• har en pedagogisk förmåga och erfarenhet att prata inför grupper

Det är meriterande om du

• har erfarenhet av att arbeta som controller, gärna inom en större myndighet
• har erfarenhet av att arbeta med presentationsunderlag

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Övrigt

1 tillsvidareanställning, heltid, med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt. Försäkringskassan gör viss ekonomisk personkontroll innan anställning. I denna rekrytering kan arbetspsykologiska test komma att användas som en del i urvalsarbetet. Placeringsort Visby.

Kontakt

Chef: Joachim Westling, 010-112 05 08 (för frågor om tjänsten). HR-specialist Rebecca Svanedal, 010-111 37 53 (för frågor om rekryteringsprocessen). Fackförbundet ST: Kristina Varenblad Nordin, 010-112 05 52, Saco-S: Daniel Vestman, 010-112 05 34, Seko: fseko@forsakringskassan.se.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 25 november 2018.

Försäkringskassan arbetar aktivt för att vara en myndighet fri från diskriminering.

Antal tjänster

1

Adress

Försäkringskassan, Försäkringskassan, 10351 Stockholm

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Försäkringskassan, Försäkringskassan, 10351 Stockholm
Senaste dag: 2018-11-25
AMS-ID: 8012600

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.