Distriktschef, affärsområde Restaurang Gotland 13 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Distriktschef, affärsområde Restaurang

Vill du hjälpa oss att ta restaurangaffären på Gotland med omnejd vidare?
Vi söker en distriktschef för vårt affärsområde Restaurang med placeringsort på Gotland. Antar du utmaningen blir du drivande i att utveckla Spendrups kundrelationer och affärer med alla restauranger inom ditt ansvarsområde. Tjänsten innebär ett nära samarbete med vårt gotländska bryggeri. Du kommer att vara en viktig ambassadör för våra gotländska produkter med en fördjupad kunskap om bryggeriet, dess historia och varumärkenas egenskaper.
Inom försäljningsdivision Restaurang på Spendrups är vi cirka 120 engagerade och drivna medarbetare som är med och bygger upp framgångsrika kundrelationer och affärer. Som team kännetecknas vi av att vara affärsmässiga, prestigelösa och gillar att ha roligt på jobbet!

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

Ditt uppdrag

I din roll som distriktschef arbetar du självständigt med att bearbeta ditt distrikt. Du rapporterar till regionala försäljningschefen för region Stockholm Öst. Ditt engagemang sträcker sig från att söka upp nya kunder till att utveckla ingångna affärer och affärsrelationer på restaurangmarkanden. Du utgår från Spendrups kontor på Gotland och ditt huvudsakliga distrikt som innefattar hela Gotland.
Tjänsten innebär inte personalansvar.

Dina viktigaste ansvarsområden:

  • Utveckla samt förvalta relationer med kunder på restaurangmarknaden

. Resultat-, budget- och kundansvar för ditt distrikt

  • Ansvar för att prospektera och avtala nya kunder samt följa upp ingångna avtal

. Utveckla våra gemensamma affärer med kunderna, vilket innefattar; avtalsprocess, merförsäljning, finansiering, koncept-affärsutveckling till gagn för båda parter

Vi vill att du har

  • Eftergymnasial utbildning inom försäljning eller ekonomi tex IHM, eller liknande.
  • Dokumenterad erfarenhet av affärsförhandlingar och kan redogöra för affärsframgångar
  • Dokumenterat framgångsrik B2B försäljning med resultatansvar
  • Erfarenhet av, samt nätverk inom, restaurangbranschen är väldigt meriterande

. För att lyckas i rollen behövs hög grad av ”affärsmannaskap” där vi värdesätter erfarenhet och kunskap om att fatta rätt beslut för att driva de bästa affärsresultaten för dig och dina kunder och att kunna stänga en affär.

  • Van användare av olika digitala tjänster, CRM samt Officepaketet
  • Körkort, då resor ingår i tjänsten
  • Vi ser att du är bosatt på Gotland

Personliga egenskaper som vi tror behövs i den här rollen

Som person förväntar vi oss att du har ett bra driv, är resultatorienterad, strukturerad och välorganiserad. Du är en initiativtagande person, inte minst i nya kundkontakter och har lätt för att skapa samt underhålla långsiktiga relationer. Du bör ha ett intresse för öl, mat, vin samt verka för att fortsatt sprida samt öka intresset för våra gotländska produkter som en viktigt del i hela Spendrups produktportfölj. Affärsmässighet och gott omdöme är en självklarhet för dig och du har många goda exempel av det att dela med dig av. I tjänsten är det viktigt att du är självgående men gillar också att tillhöra ett team där samverkan och prestigelöshet är framgångsfaktorer.

Vi på Spendrups strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personligheter berikar verksamheten.
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kan omfattas av en bakgrundskontroll.
Samtliga tjänster på Spendrups omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

: I denna rekrytering samarbetar Spendrups med Compass. Vid frågor, kontakta ansvarig konsult Anna Hultkrantz på telefonnummer 073-834 33 20.

Välkommen in!

Antal tjänster

1

Adress

Compass Human Resources Group, , 11128 STOCKHOLM

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Compass Human Resources Group, , 11128 STOCKHOLM
Senaste dag: 2018-11-25
AMS-ID: 0018-609694

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.