Distriktsköterska 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Vårdcentralen Wisby Söder har omkring 12 850 listade patienter och här tjänstgör omkring 30 medarbetare. På vårdcentralen drivs olika förbättringsarbeten initierade av medarbetarna i ett led att skapa effektivare rutiner, mer personcentrerad och lättillgänglig vård samt god arbetsmiljö.

Till våra patienter erbjuder vi bland annat sedvanliga läkar – och distriktssköterskemottagningar både genom bokningsbara tider och dropintider. Vi har diabetes- och astma-/KOL-mottagning, inkontinensvård, demens-, hjärtsvikts och levnadsvanemottagning samt samtalsterapi och sjukgymnast direkt.
Vi arbetar aktivt för att utveckla våra behandlingsinsatser mot psykisk ohälsa, för goda levnadsvanor samt för att förebygga långtidssjukskrivningar och främja snabb återgång till arbetet.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med glada och engagerade kollegor med stark teamkänsla.

ARBETSUPPGIFTER

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat telefoni, egen mottagning och teamarbete. Du kommer att ha daglig kontakt med patienter och med andra vårdgivare vilket kräver att du är serviceinriktad och ger ett gott bemötande.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är distriktssköterska och ser gärna att du har tidigare erfarenhet från primärvårdsarbete och gärna diabetesvård. Som person ska du vara empatisk och lyhörd för de vårdsökandens behov och kunna förmedla ett personcentrerad arbetssätt. Du ska kunna jobba självständigt och ta egna beslut men även kunna samverka i tvärprofessionella team kring patienter.

Vi förväntar oss också att du ska ha god samarbetsförmåga och vara intresserad av att ta ansvar för vår gemensamma arbetsmiljö och delta i utvecklingsarbeten för att ständigt förbättra vår verksamhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Antal tjänster

1

Adress

Region Gotland, Vårdcentralen Wisby Söder, Region Gotland, 62181 Visby

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Gotland, Vårdcentralen Wisby Söder, Region Gotland, 62181 Visby
Senaste dag: 2019-03-17
AMS-ID: 8146715

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.