Elevassistent 12 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker en elevassistent till elev i mellanstadieåldern som ska ha delar av sin undervisning på Wisbygymnasiet. Som elevassistent kommer du att följa eleven i de grupper som eleven deltar i. Du kommer att möta upp eleven när denne anländer och se till att eleven får stöd för sin hemresa. I din roll kommer det personliga samspelet att vara ett av dina viktigaste verktyg, för att hjälpa eleven att fungera i det sociala samspelet med andra elever och vid fysiska förflyttningar. Du kommer att utgå från elevens behov och förutsättningar, därför är det viktigt att du har ett engagemang och intresse för elevens lärande och sociala utveckling. Uppdraget innebär att stödja elev tillsammans med ansvarig personal från Högbyskolan samt den personal som eleven möter i Visby för att skapa förutsättningar för lärande och social utveckling.

KVALIFIKATIONER

Vi ser gärna att du har någon form av pedagogisk utbildning, stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Tjänsten kräver ett lågaffektivt bemötande, kunskaper och erfarenheter inom detta område är meriterande.
För oss är det viktigt att du har ett tydligt ledarskap och förmåga att skapa en trygg inlärningsmiljö som präglas av studiero och lust att lära. Du har förståelse för uppdraget och är mån om att ha goda relationer till kollegor, eleven och deras vårdnadshavare.

ÖVRIGT

Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Antal tjänster

1

Adress

Region Gotland, Högby skolområde, Region Gotland, 62181 Visby

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Gotland, Högby skolområde, Region Gotland, 62181 Visby
Senaste dag: 2018-12-23
AMS-ID: 8053285

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.