Förskollärare 13 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Västerhejde/Eskelhem förskoleområde består av tre förskolor, där två är placerade i Vibble, förskolorna Korallen och Torpet och Eskelhem förskola invid skolan i Eskelhem. Hela förskoleområdet kommer att ha ett spännande pedagogiskt arbete framför sig då vi under våren bland annat arbetar med vårt nya värderingsverktyg för tillgänglig lärmiljö. Värderingsverktyget ska kunna ge oss möjligheter att skapa en långsiktig och hållbar utveckling av den pedagogiska lärmiljön.
Förskolan Korallen har också utmärkelsen Jämställd förskola.

Är du nyfiken och vill prova på att arbeta i vårt område så söker vi två förskollärare till förskolan Korallen. Förskolan har fem avdelningar, två för barn 1-3 år och övriga för barn 3-5 år. En tjänst är placerad på småbarns- och en på storbarnsavdelning.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetet som förskollärare består i att tillsammans med arbetslag och barn planera, genomföra och utveckla det pedagogiska arbetet utifrån barngruppens behov och förskolans läroplan. Avdelningarna arbetar mot gemensamma mål och har också övergripande temaarbete. Förskolans arbete utgår också från verksamhetsplan och mål som är fastställda av Utbildnings- och arbetslivsförvaltningen.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är förskollärare eller lärare i de lägre åldrarna med inriktning mot förskolan. Bifoga legitimation i din ansökan. Du är bra på att skapa goda relationer med vårdnadshavare, barn och kollegor. Du är väl insatt i och kan arbeta målinriktat med läroplanen för förskolan, Lpfö -98/10. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Tidigare erfarenhet är meriterande.

ÖVRIGT

Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Antal tjänster

2

Adress

Region Gotland, förskolan Korallen, Region Gotland, 62181 Visby

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 2
Län/Ort:
Adress: Region Gotland, förskolan Korallen, Region Gotland, 62181 Visby
Senaste dag: 2019-03-03
AMS-ID: 8137592

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.