Förskollärare 9 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Nu söker vi förskollärare till förskolorna Kabyssen, Törnekvior och Bogen som ingår i Gråbo förskoleområde tillsammans med förskolan Lien. Gemensamt för Gråbo förskoleområde är att förskolorna sätter barnets språkutveckling, det matematiska tänkandet och arbetet med värdegrund i fokus.

ARBETSUPPGIFTER

Som förskollärare kommer du tillsammans med arbetslag och övrig personal att planera, genomföra och utveckla undervisningen och det pedagogiska arbetet utifrån barngruppens behov och förskolans läroplan.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare (bifoga legitimation i din ansökan). Du är väl insatt i läroplanen för förskolan och vi ser att du har erfarenhet av att följa upp verksamheten genom pedagogisk dokumentation. Som person har du teoretiska kunskaper som du kan omsätta i praktiken. Du är samarbetsvillig och har ett inkluderande förhållningssätt gentemot barn, medarbetare och vårdnadshavare. Vi ser även att du är flexibel och ser möjligheter i förändring.

ÖVRIGT

Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Antal tjänster

6

Adress

Region Gotland, Gråbo förskoleområde, Region Gotland, 62181 Visby

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 6
Län/Ort:
Adress: Region Gotland, Gråbo förskoleområde, Region Gotland, 62181 Visby
Senaste dag: 2019-02-24
AMS-ID: 8143365

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.