Förskollärare 16 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Vi söker nu en förskollärare till Väskinde förskola. Väskinde förskola ligger alldeles intill Väskinde skola, en knapp min norr om Visby.
Förskolan består av 6 avdelningar fördelade på två hus, där ett av husen rymmer tre avdelningar för barn 1-3 år och det andra tre avdelningar för barn 3-5 år. Vi samarbetar i spår där en avdelning för de yngre barnen är knuten till en avdelning för de äldre.

ARBETSUPPGIFTER

Som förskollärare ansvarar du för den pedagogiska verksamheten på avdelningen. Tillsammans med ett arbetslag ska du utforma verksamheten och lägga en god grund för barnens utveckling i enlighet med läroplanen. I arbetet ingår dokumentation och analys av barnens lärprocesser som en del i det systematiska kvalitetsarbetet.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har förskollärarexamen med legitimation. Vi söker dig som är engagerad och intresserad av förskolans utveckling samt är väl förtrogen med läroplanen. Du är van att använda digitala verktyg som en del i det pedagogiska arbetet och som dokumentationsverktyg. Du arbetar aktivt med att utveckla det pedagogiska arbetet på avdelningen och på förskolan som helhet. Du känner glädje och lust att följa barns lärande och är en medforskande pedagog. Du har en god förmåga att skapa goda relationer, både till kollegor, barn och vårdnadshavare.

ÖVRIGT

Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Antal tjänster

1

Adress

Region Gotland, Väskinde förskoleområde, Region Gotland, 62181 Visby

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Gotland, Väskinde förskoleområde, Region Gotland, 62181 Visby
Senaste dag: 2019-04-21
AMS-ID: 8221221

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.