Kabinvärd 137 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Jobba på Destination Gotland Vi och våra resenärer har alla en sak gemensamt: vi älskar Gotland! Därför är det viktigt för oss att göra båtresan till en uppskattad del av helhetsupplevelsen för den som reser till eller från ön. För att lyckas med det krävs lagarbete. Från fartygets Befälhavare till varje enskild medarbetare i land och ombord som varje dag ser till att båten avgår i tid, maten är god och servicen är i toppklass!

Vill du bli en av oss?

Till våra fartyg söker vi ett antal kabinvärdar inför sommarsäsongen 2018. Under juni-augusti jobbar du hel- eller deltid, och därefter kan det finnas möjlighet till kortare vikariat.

Om jobbet

Att jobba som kabinvärd ombord på våra fartyg innebär ett omväxlande arbete med varierande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med passagerarservicen ombord och din basplacering är på något av våra försäljningsställen. Ett arbetspass består av försäljning, information och hjälp till våra passagerare, städning och diskplockning. Även vissa övriga arbetsuppgifter kan förekomma.

Arbetet är upplagt på veckoskift, där du arbetar en vecka och är ledig en vecka. Har du en heltidstjänst bor du ombord på fartyget under arbetsveckan, har du en deltidstjänst bor du inte ombord under arbetsveckan och behöver då boende på Gotland. Din arbetsvecka börjar och slutar alltid i Visby.

När du arbetar ombord ingår du i fartygets säkerhetsorganisation och kommer därför att få en säkerhetsutbildning. 

Om dig

Du behöver inte ha jobbat ombord förut. Det viktiga är att du är positiv, har driv och gillar god service. I den här rollen är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av serviceinriktat arbete. Samarbete och laganda är viktigt för dig och du har en hög stresstålighet. Du har dessutom förmågan att alltid ligga steget före och kan se vad som behöver göras. Du ska behärska svenska i tal och skrift samt ha goda kunskaper i engelska. Fler språk är självklart till din fördel!
Vi ser gärna att du bifogar kontaktuppgifter till dina referenser i din ansökan.
Ansökningarna behandlas löpande under perioden.

Som anställd hos oss får du… …möjlighet att knyta värdefulla kontakter och skapa vänner för livet. Hos oss lär man sig service, jobba i team och hantera stressiga situationer, egenskaper som man garanterat har nytta av i framtiden. Dessutom kan du vara med och bidra till ett Gotland som både är vart att besöka men också att leva och bo på.

Välkommen ombord!

Kontakt

personal.ombordservice@destinationgotland.se

Antal tjänster

100

Adress

Destination Gotland AB, Box 1234, 62123 Visby

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 100
Län/Ort:
Adress: Destination Gotland AB, Box 1234, 62123 Visby
Senaste dag: 2019-04-21
AMS-ID: 8067126

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.