Kock 65 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Jobba på Destination Gotland Vi och våra resenärer har alla en sak gemensamt: vi älskar Gotland! Därför är det viktigt för oss att göra båtresan till en uppskattad del av helhetsupplevelsen för den som reser till eller från ön. För att lyckas med det krävs lagarbete. Från fartygets Befälhavare till varje enskild medarbetare i land och ombord som varje dag ser till att båten avgår i tid, maten är god och servicen är i toppklass!

Vill du bli en av oss?

Till våra fartyg söker vi ett antal kockar inför sommarsäsongen 2018. Under juni-augusti jobbar du heltid eller deltid och därefter kan det finnas möjlighet till kortare vikariat.

Om jobbet

Att jobba som kock på våra fartyg innebär ett omväxlande arbete med varierande arbetsuppgifter. Din basplacering är i köket ombord, där du tillsammans med dina kollegor förbereder och tillagar maten till fartygets försäljningsställen och personalmatsal. Dessutom ingår ansvar för företagets egenkontrollprogram samt städning och diskning i arbetet.

Arbetet är upplagt på veckoskift, där du arbetar en vecka och är ledig en vecka. Har du en heltidstjänst bor du ombord på fartyget under arbetsveckan, och din arbetsvecka börjar och slutar alltid i Visby.

När du arbetar ombord ingår du i fartygets säkerhetsorganisation och kommer därför att få en säkerhetsutbildning. 

Om dig

Du behöver inte ha jobbat ombord förut. Det viktiga är att du är positiv, har driv och gillar god service. I den här rollen behöver du dessutom ha minst en treårig gymnasieutbildning inom restaurang/storkök eller har motsvarande erfarenhet. Samarbete och laganda är viktigt för dig och du har en hög stresstålighet. Du har dessutom förmågan att alltid ligga steget före och kan se vad som behöver göras. Du ska behärska svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. Fler språk är meriterande!
Vi ser även att du medsänder kontaktuppgifter gällande referenser i din ansökan.

Som anställd hos oss får du… …möjlighet att knyta värdefulla kontakter och skapa vänner för livet. Hos oss lär man sig service, jobba i team och hantera stressiga situationer, egenskaper som man garanterat har nytta av i framtiden.
Dessutom kan du vara med och bidra till ett Gotland som både är värt att besöka men också att leva och bo på.

Välkommen ombord!

 

Kontakt

personal.ombordservice@destinationgotland.se

Antal tjänster

15

Adress

Destination Gotland AB, Box 1234, 62123 Visby

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 15
Län/Ort:
Adress: Destination Gotland AB, Box 1234, 62123 Visby
Senaste dag: 2019-04-21
AMS-ID: 8066865

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.