Kockjobb på Gotland? 15 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vill du ha ett kul kockjobb, kortare eller längre tid? Vi har plats i vårt gäng för självständigt arbetande kock/kockar som gillar att jobba med mat. Ibland är högt tempo ett måste. Du ingår i ett team som har en positiv inställning o passion för matlagning. Vi lagar vår mat från grunden. Närodlat och ekologiskt är viktigt för oss. Gillar du att jobba med vegetarisk/vegansk mat är det ett plus. Vi lägger stor vikt vid kunskap om alla typer av specialkost.

Erfarenhet av arbete i restaurangkök är ett måste. Du måste kunna arbeta både självständigt och i grupp. Positiv inställning är viktig. Det måste vara roligt på jobbet!
Du behöver klara högt tempo och tillfällig stress. Du är engagerad och bidrar till att skapa en god stämning och god mat varje dag.

Suderbys Herrgård är en herrgård strax utanför Visby. Här jobbar vi med dagens rätt, husmanskost, golfluncher, festmiddagar, bröllop, events, bufféer mm mm

Antal tjänster

2

Adress

Suderbys Herrgård, Västerhejde, Toftavägen 201, 62199 VISBY

E-post för ansökan

info@suderbysherrgard.com

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 2
Län/Ort:
Adress: Suderbys Herrgård, Västerhejde, Toftavägen 201, 62199 VISBY
Senaste dag: 2019-03-17
AMS-ID: 23104270

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.