Marknadsförare 15 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg och omsorg om funktionshindrade på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har brukarna i centrum.

Socialförvaltningens resursteam är en intern bemanningsorganisation. Vi är idag tre teamledare, två bemanningsassistenter och en rekryterare som hjälper våra verksamheter med att tillsätta vakanta tjänster och tillgodose vikariebehovet vid frånvaro. Detta gör vi genom marknadsföring, rekrytering och bemanning.

Vi söker nu en marknadsförare som vill vara med och fortsätta driva och utveckla vår kompetensförsörjning och marknadsföring tillsammans med oss.

ARBETSUPPGIFTER

Socialförvaltningen är i en spännande utvecklingsfas där vi behöver arbeta allt mer med att marknadsföra oss och att attrahera personal till våra yrken. Som marknadsförare kommer du att vara en nyckelperson i detta arbete.

Du kommer att arbeta med att stärka förvaltningens kompetensförsörjning på både lång och kort sikt, där arbetet med att attrahera nya medarbetare är minst lika viktigt som att arbeta för att behålla våra befintliga.

Du kommer att lägga upp strategier för hur vi syns och uppfattas i sociala medier, på mässor och vid mingel/event. Du kommer att utforska och analysera vilka kanaler vi behöver synas i för att belysa våra yrken och för att långsiktigt stärka yrkenas status.

Du kommer även att projektleda socialförvaltningens yrkesambassadörsprogram, där våra medarbetare är med och marknadsför och attraherar sina yrken.

Tjänsten är placerad på resursteamet men du kommer även att arbeta nära förvaltningens kommunikatör, HR-chef och avdelningschefer. Uppdraget innebär också att delta och bidra i regionens gemensamma arbete med kompetensförsörjning.

Vi erbjuder dig ett självständigt och varierande arbete med stimulerande arbetsuppgifter, där du blir en del i en större helhet, där vårt uppdrag bidrar till att göra vardagen bättre för alla gotlänningar och där din utveckling blir vår framgång.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har högskoleutbildning och erfarenhet inom HR-, marknadsförings- eller kommunikationsområdet.

Vi tror att du har arbetat med att attrahera kompetens och/eller riktad rekrytering. Vi ser det även som mycket meriterande om du tidigare har arbetat med arbetsgivarvarumärke och kommunikation.

Vi ser gärna att du har arbetat i en större komplex organisation tidigare, gärna med politisk styrning.

Som person ser vi att du är drivande, kreativ och lösningsfokuserad. Du tycker om att arbeta brett med nya, oprövade sätt och du är mycket bra på att kommunicera och förmedla budskap både i tal och i skrift. Du har fallenhet för att samverka med många olika parter och du har ett strukturerat arbetssätt.

Körkort B är ett krav.

ÖVRIGT

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Antal tjänster

1

Adress

Region Gotland, Resursteamet, Region Gotland, 62181 Visby

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Gotland, Resursteamet, Region Gotland, 62181 Visby
Senaste dag: 2019-06-30
AMS-ID: 8332667

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.