Kriminalvårdsinspektör till Visby 15 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Kriminalvården är en del av rättsväsendet och vi har ansvar för fängelser, frivård, häkten samt inrikes och utrikes transporter. Vi arbetar för att göra samhället säkrare och tryggare. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättsäkerhet. Vårt viktigaste mål är att minska återfall i brott – att bryta den onda cirkeln.

Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se

Till vår verksamhet i Visby söker vi nu en kriminalvårdsinspektör. Vår verksamhet på Gotland kombinerar frivård, häkte och anstalt. Verksamheten inom häkte och anstalt har ett tjugotal medarbetare som du är första linjens chef för.

ARBETSUPPGIFTER

Som chef inom Kriminalvården arbetar du med ett komplext och viktigt samhällsuppdrag i en modern myndighet. Du är direkt underställd kriminalvårdschefen och ni utgör tillsammans verksamhetens ledningsgrupp. Vi vill att du som chef bidrar till verksamhetsstyrningen med en analytisk blick och ett utvecklingsfokus.

Ditt uppdrag är att operativt leda och utveckla verksamheten och dina medarbetare mot uppställda mål. Du brinner för att utveckla, värnar om ett helhetsperspektiv och ansvarar också för uppföljning och kvalitetsarbete. Som chef har du personal-, budget- och arbetsmiljöansvar.

KVALIFIKATIONER

Vem är du?

Dina personliga egenskaper är av stor vikt. Du är en ledare som tar initiativ, förmår engagera dem omkring dig och uppnår resultat. Du trivs med att analysera komplexa frågor och fokuserar på lösningar. Du är lugn och professionell även i krävande situationer och har förmåga att anpassa dig till förändrade omständigheter. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och mån om att skapa dialog med såväl medarbetare, kollegor som externa parter.

Krav

* Akademisk utbildning inom ett för verksamheten relevant område alternativt att du genom arbetslivserfarenhet skaffat dig likvärdig kompetens
* Flerårig och väl vitsordad erfarenhet av personal- och arbetsledning
* Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
* B-körkort

Meriterande:
* Erfarenhet av arbete inom Kriminalvården

Du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar.

ÖVRIGT

En säkerhetskontroll föregår alla anställningar där en bedömning av personens säkerhets- och sekretessmedvetenhet avgörs.

Kriminalvården tillämpar rökfri arbetstid.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Ansökan lämnas endast via länk i denna annons eller www.offentligajobb.se. Vi tar inte emot ansökningar i pappersform eller per e-post.
Supporttelefon för sökande: 0771-693 693

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av rekryteringsannonser. Kriminalvården har upphandlade avtal.

Antal tjänster

1

Adress

Kriminalvården, Gotland, Box 1268, 62123 VISBY

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Kriminalvården, Gotland, Box 1268, 62123 VISBY
Senaste dag: 2018-11-27
AMS-ID: 8011538

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.