Kursadministratör 5 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 42.000 studenter, 7.000 anställda och en omsättning på 6,7 miljarder kronor.

Institutionen för speldesign har hela sin verksamhet samlad på Campus Gotland i Visby.

Institutionen erbjuder internationella och nationella utbildningsprogram på kandidat- och masternivå i speldesign samt fristående kurser i speldesign, gestaltning och spelprogrammering. 
Forskning bedrivs inom speldesign och därmed relaterade områden.

Arbetsuppgifter

Ditt arbete kommer att bestå i att informera och ge service till våra nuvarande studenter och till blivande studenter, bl.a. under antagningsprocessen, och i samband därmed hantera institutionens gemensamma e-post. Du kommer också att svara för planeringen av utbytesstudier och därvid arbeta med upprättandet av Learning Agreements för in- och utresande studenter. Du kommer också att ha ansvaret för det administrativa arbetet med utbildningsplaner och kursplaner och för arbetet med information om institutionens utbildningar samt medverka i arbetet med uppföljning av institutionens verksamhet. I anställningen kommer även att ingå sådana allmänna administrativa uppgifter som är normalt förekommande vid en universitetsinstitution. En betydande del av arbetet kommer att bedrivas på engelska.

Kvalifikationer

För anställningen krävs högskoleutbildning på minst grundläggande nivå eller motsvarande kompetens som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig liksom dokumenterad erfarenhet av att arbeta självständigt. Arbetsuppgifterna kräver att du är serviceinriktad, initiativrik, ansvarstagande och noggrann. Som person behöver du vara utåtriktad och ha lätt för att kommunicera och stor vikt kommer därför att fästas vid din förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. Personlig lämplighet kommer att tillmätas viktig betydelse.

Meriterande

Dokumenterad erfarenhet av arbete inom högskolesektorn och erfarenhet av att arbeta i en mångkulturell miljö liksom god kännedom om Uppsala universitets organisation och om akademiska studier är meriterande. Kännedom om den verksamhet som bedrivs inom institutionen för speldesign är också värdefull.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Tillträde: Snarast efter överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Anställningens omfattning: 100%

Upplysningar om anställningen lämnas av: 
prefekt Magnus Johansson, tel 018-471 8426, 
e-post: magnus.johansson@speldesign.uu.se

Välkommen med din ansökan senast den 6 januari 2019, UFV-PA
2018/4159
 

Flytta till Gotland?

Inflyttarbyrån på Gotland har värdefull information om hur det är att leva och bo på
Gotland. De kan också ge stöd och tips under flyttprocessen.
Läs mer på http://gotland.com/flytta-hit
 

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem.

Antal tjänster

1

Adress

Uppsala universitet, Institutionen för speldesign Campus Gotland, Box 256, 75105 Uppsala

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Uppsala universitet, Institutionen för speldesign Campus Gotland, Box 256, 75105 Uppsala
Senaste dag: 2019-01-06
AMS-ID: 8054433

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.