Lärare åk 4–6 32 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Välkommen till Endre skola som är en F-6 skola med tillhörande fritidshem.
Skolan ligger nästgård med Visby och har bussförbindelser. Endre skola ligger naturskönt med skog, natur och en vacker Kyrka som inramar hela ”vykortet”. Endre skola tillhör Dalhem – Endre och Kräklingbo skolområde och vi arbetar tillsammans hela linjen med olika former av skolutveckling som tex tillgänglighet, Prio, digitalisering, mm.
Du som pedagog är hjärtligt välkommen att söka arbete på vår skola….

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer leda en klass med 14 elever som går i årskurs 4. Arbetet består av att planera, leda och genomföra det pedagogiska arbetet i årskurs 4 i linje med skolans läroplan och styrdokument. . Du kommer att samarbeta både med lärarkollegor och med fritidshemmet.

Som lärare hos oss stimulerar du och stöttar alla elever i sin utveckling och sitt lärande utifrån varje elevs individuella förutsättningar. Tillsammans med dina kollegor skapar du en trygg lärmiljö där eleverna trivs och kan ta tillvara deras lust och nyfikenhet.

Du är en viktig person eftersom du är en av de som barnen möter under sina första viktiga år i skolan. Du är med och lägger grunden för det fortsatta lärandet.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad lärare. Är du behörig lärare för åk 4-6 i ma och no är det ett stort plus men gärna i övriga ämnen också.

ÖVRIGT

Urval kommer ske löpande under ansökningsperioden.

Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Antal tjänster

1

Adress

Region Gotland, Endre skola, Region Gotland, 62181 Visby

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Gotland, Endre skola, Region Gotland, 62181 Visby
Senaste dag: 2019-02-03
AMS-ID: 8066245

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.