Lärare åk 4–6 11 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Kräklingbo skola är en åk F-6 som ligger naturskönt med en väldigt fin skolgårdsmiljö och bra skollokaler. Elevantalet är totalt ca 40 st.

Skolan har erfarna lärare och samarbetar mellan årskurserna. Kräklingbo skola ingår i ett skolområde som heter Kräklingbo/Dalhem/Endre som i sin tur är en del av Romalinjen. Skolan har gott samarbete med Kräklingbo föräldraförening där man möts återkommande och utför olika aktiviteter tillsammans.
Skolan har också ett stort samarbete med skolområdets andra skolor och vi har alltid ett samlat APT för alla 3 skolor tillsammans och det bidrar till kompetensutveckling och lärande från varandra. Vi har också en Prio – handbok som är ett av våra styrmedel för hela skolområdet.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer leda en klass med ca 13 elever som går i årskurs 5 och 6. Arbetet består av att planera, leda och genomföra det pedagogiska arbetet årskurs 5 och 6 i linje med skolans läroplan och styrdokument. Du kommer även att samarbeta både med lärarkollegor och med fritidshemmet.

Som lärare hos oss så stimulerar du och stöttar alla elever i sin utveckling och sitt lärande utifrån varje elevs individuella förutsättningar. Tillsammans med dina kollegor skapar du en trygg lärmiljö där eleverna trivs och kan ta tillvara deras lust och nyfikenhet.

Du är en viktig person eftersom du är en av de som barnen möter under sina första viktiga år i skolan. Du är med och lägger grunden för det fortsatta skolarbetet.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad lärare. Är du behörig lärare för åk 4-6 är det ett stort plus. Bifoga legitimation i din ansökan.

ÖVRIGT

Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för medarbetare med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Antal tjänster

1

Adress

Region Gotland, Kräklingbo skola, Region Gotland, 62181 Visby

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Gotland, Kräklingbo skola, Region Gotland, 62181 Visby
Senaste dag: 2018-12-16
AMS-ID: 8008652

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.