Medlevare 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vi på Huvudgården arbetar med att behandla ungdomar med missbruk och kriminalitetsproblematik. I vår strukturerade behandling ingår 12-stegsbehandling, Återfallsprevention, kriminalitetsprogram och MI samtal. Vi har även familjebehandling. Samhällsanpassning är en viktig del i behandlingen eftersom många som kommer till oss har en skev samhällssyn samt låg tro på sin förmåga att fungera i ett vardagligt samhälle.

Arbetsbeskrivning Medlevare

Som medlevare är du en stor del av ungdomarnas vardag. Du vägleder, stöttar och kommer att ha dagliga samtal och behandling med ungdomarna. Som medlevare är du en viktig del i ungdomens förändringsprocess, det är därför ytterst viktigt med tillit och relationsbygge. Du kommer även ha ett nätverkande uppdrag med föräldrar samt andra aktörer. Att arbeta som medlevare innebär att du arbetar dygn. Som medlevare hos oss har du sovande natt tillsammans med en till anställd. I uppdraget ingår även att vara stöd i skolan, praktik och hemmasysslor.

Vem vi söker

Eftergymnasial utbildning två år eller längre med inriktning beteende/behandling/psykologi, Tidigare arbete med ungdomar, missbruk eller inom psykiatrin är också meriterande.

På HVB Huvudgården söker vi dig som brinner för ungdomar. För att passa in hos oss vill vi att du är en person som gör det lilla extra för att verksamheten fortsättningsvis ska hålla en hög nivå. På HVB Huvudgården individanpassar vi verksamheten utefter ungdomarnas behov. Det är därför viktigt att du är flexibel och är bra på att organisera. I uppdraget ingår även att vägleda, inspirera och motivera ungdomar till en sund livsstil. Du skall vara trygg i dig själv, vara lyhörd och ha lätt för att kommunicera. Du behöver kunna samverka med personal, ungdomar och våra uppdragsgivare.

För att våra ungdomar ska få en trygg och stabil bas söker vi dig som kan arbeta en vecka i sträck. Pedagogiska måltider, uppehälle samt aktiviteter ingår i tjänsten. Körkort är ett krav, i tjänsten ingår bil under arbetspassen. Vi utvecklar verksamheten och tar därav in folk löpande, se till att skicka in ansökan så snart som möjligt!

Våra ungdomar är svensktalande, för att vi ska uppnå bästa behandlingsresultat ska du ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Vi satsar mycket på personalen och kompetensutveckling, du behöver därav vara villig till personlig utveckling.

Välkommen till oss!

Antal tjänster

1

Adress

Huvudgården AB, Skeppsbron 14, 62157 VISBY

E-post för ansökan

murat@huvudgarden.se

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Huvudgården AB, Skeppsbron 14, 62157 VISBY
Senaste dag: 2018-12-31
AMS-ID: 0018-682381

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.