Personlig assistent åt kvinna i Hemse 11 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett spännande och utvecklande jobb? Välkommen till Humana – det ledande nordiska omsorgsföretaget. Läs mer på www.humana.se.

Vi söker nu en personlig assistent till vår kund på Gotland, Hemse.

Vår kund är en kvinna i 65-årsåldern som bor tillsammans med sin man i ett hus i Hemse. Vår kund har en hjärnskada och sitter i rullstol. Som hennes personliga assistent är du henne behjälplig i alla moment i vardagen. Hon älskar att åka till badhuset och bada vilket hon gör två gånger per vecka. Hon tycker även mycket om att umgås över en omgång yatzy, mysa med sin hund, bowla, sy, lägga pussel och spela sällskapsspel.

Vår kund söker en kvinnlig assistent som vill jobba extra vid behov. Du är med fördel över 30 år och meriterande är om du har tidigare erfarenhet av vård och omsorg. Som person är du lugn och tålmodig. Du talar och förstår god svenska, samt är tydlig i din kommunikation. Eftersom det finns en hund i hushållet bör du tåla pälsdjur. Körkort är ett krav.

Körkort: B-körkort krävs

Arbetstid / Varaktighet: Vikare vid behov

Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform – så längre uppdraget varar samt timanställning.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående

Kontaktperson: Sarah Kopp

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”.

Antal tjänster

1

Adress

Humana Assistans AB, Warfvinges väg 39, 11251 Stockholm

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Humana Assistans AB, Warfvinges väg 39, 11251 Stockholm
Senaste dag: 2018-12-09
AMS-ID: 8010476

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.