Personlig assistent sökes till flicka i Visby – 75% 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Vi på Nordström Assistans är övertygade att med rätt hjälp och förutsättningar kan man nå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro.Vi har funnits sedan 1998 och erbjuder idag personlig assistans i hela Sverige utgående från regionalkontoren i Stockholm, Malmö, Jönköping, Västervik och Gällivare. Vår framgång vilar på våra medarbetare och nu söker vi dig som vill vara en del av vårt team!

.

Vi söker dig som vill jobba för en av våra assistenter som i december kommer hem och vara föräldraledig i ett år. Du kommer att arbeta på en schemarad som är ca 33 tim / vecka, varannan vecka dagtid och varannan vecka helg med nattpass. Du kommer arbeta både i Visby och Gammelgarn. 

Det viktigast är att du är ärlig, mycket ansvarsfull och har förmåga att skapa en positiv atmosfär omkring dig samt känner av stämningen. Du bör ha stor empati, ha tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas situation och besitta stor personlig mognad. 

Du bör vara lyhörd, mycket ordningsam och kunna passa tider. Du är social och tycker om att arbeta. Du är självständig, kan komma med förslag på aktiviteter och egna initiativ, du tycker om utomhusaktiviteter och att ta dagliga promenader. 

Vi vill att du som söker har mycket goda referenser, gärna från tidigare arbete som personlig assistent eller andra serviceyrken. Du bör vara icke-rökare samt tåla pälsdjur.

Utbildning och erfarenhet av att arbeta med barn med funktionshinder är meriterande, dock inte ett krav. Eftersom assistansen vänder sig till en barn under 18 år krävs utdrag ur belastningsregistret vid en anställning. 

Låter detta som ett arbete för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan idag! 

Timlön 
12% semester ersättning tillkommer 
OB-tillägg 
Kollektivavtal enligt Almega / Vårdföretagarna

Antal tjänster

1

Adress

Nordström Assistans AB, Box 83, 18211 Danderyd

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Nordström Assistans AB, Box 83, 18211 Danderyd
Senaste dag: 2019-02-14
AMS-ID: 8105051

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.