Regionupplysare med samordningsansvar 8 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 700 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.

Region Gotland arbetar för att utveckla kundservicen mot medborgarna. Regionstyrelseförvaltningen ansvarar för den del av kundtjänsten som bemannar telefonifunktionen i Hemse och receptionsdelen på Visborg. I uppdraget ingår att informera och vägleda medborgarna kring Region Gotlands tjänsteutbud samt stödja regionens verksamheter.

Arbetsplatsen är huvudsakligen i Hemse där telefonidelen av regionupplysningen är placerad. Arbetsgruppen består av ca 10 personer som tillsammans är medborgarnas första kontakt med Region Gotland.

ARBETSUPPGIFTER

Som regionupplysare har du uppgiften att via telefon ge god service till medborgare som till exempel söker information om Region Gotlands tjänster eller vill nå verksamheter i Region Gotland. Som stöd i ditt arbete har du sökmaterial som rör generella frågor, som regionens verksamheter hanterar.

Du förväntas kunna svara på frågor av väldigt varierande art. Förutom råd och stöd till medborgare förekommer visst stöd till regionens medarbetare.

Samordningsansvaret innebär att du utöver regionupplysarens arbetsuppgifter även kommer ansvara för schemaläggning och planering av arbetsgruppen, bemanningsfrågor såsom vikarietillsättning samt interna arbeten i arbetsgruppen och administrativa arbetsuppgifter. Tillsammans med enhetschef driver du utvecklingsfrågor inom verksamheten.

KVALIFIKATIONER

Du är tekniskt kunnig, lättlärd och uttrycker dig väl i såväl tal som skrift både på svenska och engelska. Vi söker dig som är engagerad, positiv och driven. Erfarenhet av arbete i televäxel eller/och arbete inom kundtjänst samt av arbete i telefonistsystem. God kunskap om Region Gotlands samtliga verksamheter. Vana vid administrativt arbete och olika datorsystem.

Som regionupplysare är du ofta den första kontakten med regionen och det är därför särskilt viktigt att du sätter kunden i fokus och tar initiativ till ett bra kundbemötande. Som person är du lösningsorienterad, serviceinriktad och har en positiv och glad attityd även i stressiga lägen.

Erfarenhet av arbete med schemaläggningssystem, och då specifikt systemet Medvind, är meriterande liksom serviceutbildning samt andra språkkunskaper.

ÖVRIGT

Urval kommer ske löpande under ansökningsperioden.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Antal tjänster

1

Adress

Region Gotland, Medborgarservice, Region Gotland, 62181 Visby

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Gotland, Medborgarservice, Region Gotland, 62181 Visby
Senaste dag: 2019-05-12
AMS-ID: 8247943

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.