Rehabkoordinator 10 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1400 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Vårdcentralen Wisby Norr har c:a 12 000 listade patienter och här arbetar omkring 30 medarbetare som gemensamt arbetar för att få en alltmer personcentrerad och lättillgänglig vård. Till våra patienter erbjuder vi bland annat sedvanligt läkar – och distriktssköterskemottagning, diabetes- och astma-/KOL-mottagning, inkontinensvård, demens och hjärtsviktsmottagning, levnadsvanemottagning, samtalsterapi, psykolog och sjukgymnast direkt.

Vi arbetar aktivt för kortare väg till rätt kompetens samt för att utveckla våra behandlingsinsatser mot psykosocial ohälsa, för goda levnadsvanor samt för att förebygga långtidssjukskrivningar och främja snabb återgång till arbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Visby Norr är en utbildningsvårdcentral där arbetet sker i team kring patienterna.

Tjänsten är en tillsvidareanställning som rehabkoordinator för patienter som är listade på Visby Norr och Slites vårdcentraler. Vilket innebär att det är ca en dag i Slite och resterande arbetstid i Visby. Som rehabkoordinator ska du underlätta sjukskrivningsprocessen och återgång i arbete. Ditt uppdrag är att stötta patient och verksamhet i koordinering kring vård och behandling för sjukskrivna och patienter som riskerar sjukskrivning. Du är även stöd till arbetsgivare och andra externa aktörer så som Försäkringskassa, Arbetsförmedling och Socialtjänst. Ett av rehabkoordinatorns huvuduppdrag är att ta tidig kontakt med arbetsgivare/arbetsförmedling.

KVALIFIKATIONER

Du kommer att ha daglig kontakt med patienter och med andra vårdgivare vilket kräver att du är serviceinriktad och ger ett gott bemötande.

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård där en god kunskap inom primärvårdens organisation är essentiell. Kunskap om sjukskrivningsprocessen är meriterande. Du kommer vid behov få grundläggande utbildning i försäkringsmedicin. Viktiga egenskaper i denna roll är att du har en god samarbetsförmåga och har förmågan att arbeta självständigt i ett stundtals högt arbetstempo där det blir nödvändigt att du kan hantera många saker samtidigt. Det är också viktigt att du kan kommunicera tydligt och har förmågan att lösa problem och konflikter som kan uppstå. Vi värderar slutligen även din goda organisations- och administrativa förmåga som visar sig genom att du arbetar strukturerat och är tillgänglig. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vi förväntar oss också att du har god samarbetsförmåga och är intresserad av att ta ansvar för vår gemensamma arbetsmiljö och delta i utvecklingsarbeten för att ständigt förbättra vår verksamhet.

ÖVRIGT

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Antal tjänster

1

Adress

Region Gotland, Vårdcentralen Visby Norr, Region Gotland, 62181 Visby

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Gotland, Vårdcentralen Visby Norr, Region Gotland, 62181 Visby
Senaste dag: 2018-12-16
AMS-ID: 8032956

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.