Samordnare filmproduktion, studio och marknadsföring 2 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning, internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar samt kultur och fritidsverksamhet. Våra cirka 700 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.

Kulturenheten på Regionstyrelseförvaltningen arbetar med att utveckla öns kultur- och fritidsliv. Vill du vara med i vår strävan att bidra till Gotlands vision om att vara Östersjöregionens mest kreativa plats präglad av närhet, hållbar tillväxt och fylld av livslust? Vi ansvarar för att vårda och utveckla relationer med Gotlands kulturinstitutioner, idrottsförbund och privata aktörer inom kultur- och fritidsfrågor.

Är du engagerad och driven med ett genuint intresse för film? Då kan du vara den vi söker! Hos oss på Region Gotland får du möjlighet att arbeta i en spännande och unik roll där du blir en nyckelspelare för att utveckla och driva frågor inom Film på Gotland för att stärka den professionella infrastrukturen för filmproduktion på Gotland.

ARBETSUPPGIFTER

Vi söker dig som kan stärka och lyfta hela filmområdet inom regionen genom att utveckla frågor som handlar om att stärka förutsättningar och infrastruktur för filmproduktion samt synliggöra Gotland som film-ö.

Du lockas av utmaningar och räds inte av att ta kontakt med externa aktörer för att skapa samarbeten och locka till inspelningar på Gotland.

Uppdraget innebär även bland annat att

• Hålla i nätverk med filmarbetare, branschaktörer och myndigheter.
• Locka filmbolag att använda Gotland som inspelningsplats.
• Vara lots för producenter och bolag som vill använda Gotland som inspelningsplats.
• Kompetensutveckla lokala filmarbetare/bolag.

Du kommer även att vara studioansvarig för Kustateljén i Fårösund och agera teknikstöd till de produktioner som vill ha tillgång till denna.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning/folkhögskoleutbildning med inriktning marknadsföring eller filmskapande. För att lyckas i uppdraget behöver du även ha branschkunskap, lokalkännedom, projektledarkompetens och filmteknisk kompetens.

Har du erfarenhet inom reklam, filmproduktion, marknadsföring, eget företagande eller näringslivsutveckling så ser vi det som meriterande. Det är även önskvärt om du har nätverk eller kontakter inom filmområdet.

Du som person behöver vara lyhörd, serviceinriktad och noggrann. Du har förmågan och intresse av att hjälpa andra och lyssna aktivt samtidigt som du är en driven person som lägger vikt vid att saker och ting bli rätt. Det är även en förutsättning att du arbetar bra med andra människor.

B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Antal tjänster

1

Adress

Region Gotland, Kultur, Region Gotland, 62181 Visby

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Gotland, Kultur, Region Gotland, 62181 Visby
Senaste dag: 2019-05-29
AMS-ID: 8293139

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.