Sjuksköterska allmän internmedicin 10 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1300 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

ARBETSUPPGIFTER

Är du legitimerad sjuksköterska och vill utvecklas i ditt yrke? Då har du chans att bli en i vårt team av engagerade sjuksköterskor, undersköterskor, medicinläkare inom flera specialiteter, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, kurator och dietist på vår medicinavdelning med 12 vårdplatser.

Här får du vårda patienter med internmedicinska åkommor som diabetes, hjärtsvikt, njur-, lever- eller magtarmsjukdom. Du kommer snabbt att lära dig mycket och utvecklas brett inom det medicinska området och du kommer att kunna fördjupa dig inom en eller flera av de diagnosområden som vår avdelning är specialister på. Vi har regelbundet internföreläsningar för sjuksköterskor och undersköterskor med våra läkare.

Som sjuksköterska är du en nyckelperson i vården och omvårdnaden av patienten på vårdavdelningen och även i planeringen för patienten efter vistelsen hos oss.

Du är också en viktig person i kontakten med anhöriga och andra närstående runt patienten. Din förmåga att skapa en god kontakt och nå fram till människor är betydelsefull.

På vår avdelning är arbetet varierat och komplext, vissa situationer kräver ett snabbt agerande, ibland är det viktigt att ägna någon av patienterna eller en anhörig extra mycket tid.

Om du vill vara med och utveckla vården på vår avdelning kom och bli en av oss.

KVALIFIKATIONER

VI ser att du som söker är legitimerad sjuksköterska med intresse av att utveckla och utvecklas inom det internmedicinska området.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Antal tjänster

2

Adress

Region Gotland, Medicin, Region Gotland, 62181 Visby

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 2
Län/Ort:
Adress: Region Gotland, Medicin, Region Gotland, 62181 Visby
Senaste dag: 2019-03-03
AMS-ID: 8143890

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.