Sjuksköterska onkologi avdelning 4 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Är du legitimerad sjuksköterska och vill utvecklas i ditt yrke? Då har du chans att bli en i vårt team av engagerade sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator och dietist på vår onkologavdelning med 10 vårdplatser för patienter över 20 år med olika cancerdiagnoser.

ARBETSUPPGIFTER

Vi arbetar utifrån en bekräftande omvårdnad med fokus på patienternas behov, mål, resurser och förutsättningar. För att det ska bli så optimalt som möjligt så lutar vi här oss på hela teamets samlade förmågor.

Som sjuksköterska är du en av nyckelpersonerna i vården för att uppnå symtomlindring till patienter i kurativt eller palliativt skede. Du kommer också var en viktig person i kontakt med anhöriga och andra närstående runt patienterna. Din förmåga att skapa god kontakt och nå fram till människor är därför betydelsefull.

Ibland är det aktuellt att ge cytostatikabehandling på avdelningen och har du inte den kompetensen innan så erbjuder vi utbildning innan du behöver administrera cytostatika.
Många av våra patienter har pumpar i symtomlindrande syfte och du kommer som sjuksköterska att ha ansvar för kontroll och påfyllning av dessa.

Arbetet på vår avdelning är med andra ord varierat och komplext, vissa situationer kräver ett snabbt agerande, ibland är det viktigt att ägna någon av patienterna eller anhöriga extra mycket tid.
Vi använder Take care för journalföring och vi tillämpar önskeschema och tjänstgöring varannan helg.
Känns det här intressant? Kom då och bli en av oss.

KVALIFIKATIONER

Vi ser att du som söker är legitimerad sjuksköterska, meriterande med erfarenhet av onkologisk-, hematologisk- och palliativ vård.

ÖVRIGT

Urval kommer ske löpande under ansökningsperioden.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Antal tjänster

1

Adress

Region Gotland, Onkologen, Region Gotland, 62181 Visby

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Gotland, Onkologen, Region Gotland, 62181 Visby
Senaste dag: 2019-09-01
AMS-ID: 8399989

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.