Sjuksköterska 12 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1500 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Vill du vara med och utforma vår nya vårdavdelning på Visby Lasarett?

I december 2018 öppnade vi en ny vårdavdelning på Visby Lasarett, med en spännande blandning mellan akutsjukvård och rehabilitering. Avdelningen har 14 vårdplatser, fördelade mot två tydliga inriktningar. Inriktningen rehabilitering riktar sig främst till ortopedisk samt geriatrisk rehabilitering. Inriktningen akutsjukvård riktar sig främst mot infektion- och lungmedicin. Vår nyrenoverade avdelning är cirkelrund, med patientrummen som ”tårtbitar” runt ett centrum där bland annat sjuksköterskeexpeditionen är belägen.

Vi söker nu dig, som tillsammans med våra erfarna medarbetare, vill vara med i uppstarten av denna nya vårdavdelning. Vi arbetar kontinuerligt med att hitta rutiner, nya arbetssätt och modeller. Vi erbjuder dig möjligheten att få en unik kompetens inom rehabilitering och infektion/lungmedicin, med god introduktion och möjlighet att delta i förändringsarbeten och utvecklingen av den nya vårdavdelningen.

ARBETSUPPGIFTER

Som sjuksköterska ansvarar du för patienternas omvårdnad, vilket innebär att du gör kvalificerade bedömningar, tolkar patienternas behov samt genomför omvårdnadsåtgärder i samråd med patienten. Du identifierar behov av, och genomför undervisning om egenvård och förmedlar dess betydelse för att förebygga och lindra besvär.

Hos oss arbetar du i team tillsammans med undersköterskor, läkare, fysioterapeuter och arbetsterapeuter. I uppdraget som sjuksköterska ingår att utföra medicinska ordinationer, samt vara delaktig i patientens rehabiliteringsprocess.

KVALIFIKATIONER

Du som söker är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete på andra sjukhus och/eller vårdavdelningar. Har du erfarenhet av rehabilitering och/eller infektion- och lungmedicin är det meriterande. Vi söker både erfarna och nyutbildade sjuksköterskor.

Du har lätt att samarbeta med andra, men klarar även att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

ÖVRIGT

Om yrket du söker kräver legitimation – vänligen bifoga dokumentation som intygar att du innehar detta.
Urval kommer ske löpande under ansökningsperioden.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Antal tjänster

1

Adress

Region Gotland, Rehabavdelning C2 norr, Region Gotland, 62181 Visby

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Region Gotland, Rehabavdelning C2 norr, Region Gotland, 62181 Visby
Senaste dag: 2019-02-24
AMS-ID: 8127968

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.