SJUKSKÖTERSKOR Rehab / geriatrik / infektion till Visby lasarett 10 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Om oss

Nurse House är ett privatägt bemanningsföretag för vårdpersonal, främst för sjuksköterskor, undersköterskor och läkarsekreterare. Vi är medlemmar i Bemanningsföretagen och är ett Auktoriserat bemanningsföretag. Vi som är dina kontaktpersoner heter Åsa Bjällander Örneborg och Kaarina Hatakka. Tillsammans har vi lång och gedigen erfarenhet från bemanningsbranschen. Vårt motto har alltid varit att man ska ha roligt när man arbetar inom bemanning, för då blir det enkelt att lösa bemanningsproblem.

Vi har alltid fokus på att hitta den bästa möjliga lösningen till dig som arbetstagare. Hos oss kan du som anställd alltid känna dig både sedd och hörd. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med bemanning och vi vet hur vi kan göra arbetet roligt, flexibelt och lönsamt.
Vi betalar tjänstepension från timme ett. Lönen kan du få utbetald en eller två gånger i månaden, du väljer hur du vill ha det!
Vi är ett glad gäng sjuksköterskor och hoppas att du vill bli en av oss. Vi anordnar regelbundet After work utbildningar som HLR, lite fester och sammankomster.
Du kan enkelt nå oss för snabba frågor via chattfunktion på vår hemsida; nursehouse.se
Vi hörs!

Om företaget

Rehab/Geriatrik/infektion VÅRDAVDELNING PÅ VISBY lasarett söker SJUKSKÖTERSKOR till dag/kväll eller natt i första hand perioden 26/11 – 6/1. Journalsystem Take Care. Trevligt arbetsplats! Vi ordnar boende och resa åt Dig.

Dina arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på akutvårdsavdelning.

Din profil

Leg sjuksköterska med erfarenhet av akutsjukvård och avdelningsarbete. Dokumentation i Take Care. Du ska vara trygg i din yrkesroll och naturligtvis är du glad och stolt sjuksköterska!

Antal tjänster

2

Adress

Nurse House AB, Sköldungagatan 7, 11427 Stockholm

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 2
Län/Ort:
Adress: Nurse House AB, Sköldungagatan 7, 11427 Stockholm
Senaste dag: 2018-12-09
AMS-ID: 8008596

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.