Smådjursveterinär till Distriktsveterinärerna Gotland 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Distriktsveterinärerna som är en del av Jordbruksverket finns över hela landet och har som uppdrag att bidra till ett gott djurskydd samt säkra tillgången till veterinär service. Förutom att vi levererar samhällstjänster inom smittskydd- och djurskydd erbjuder vi kvalificerad allmänpraktik för lantbrukets djur, häst och smådjur. Det är ett utmanande uppdrag som innebär att många av våra 500 kompetenta och engagerade medarbetare är tillgängliga året runt, dygnet runt för att kunna erbjuda vård.

Inom Distriktsveterinärerna kan vi erbjuda dig en mängd utvecklingsmöjligheter, delaktighet och framförallt många trevliga kollegor. Vill du vara med och skapa samhällsnytta? Då kan du ta chansen att jobba inom en unik och varierande verksamhet där du får vara med och göra skillnad.

Vi bryr oss om vår personal därför ger vi alla medarbetare inom Distriktsveterinärerna möjlighet att ta del av olika förmåner. Några exempel är 28-35 dagar semester beroende på din ålder samt friskvårdsbidrag. För dig som förälder har vi bra villkor för att hitta en bra balans mellan arbetsliv och familjeliv, vi erbjuder bland annat föräldrapenningtillägg och möjlighet att reducera din arbetstid fram till dess att barnet är tolv år.

Välkommen till Distriktsveterinärerna Gotland

Gotland är en av Sveriges mest intressanta marknader när det gäller veterinära tjänster inom alla djurslag. Distriktsveterinärerna i Roma ingår i gruppen större mottagningar i landet och vi välkomnar en ny kollega till oss. Här hjälper vi varandra, stöttar och skapar arbetsglädje tillsammans. Att arbeta med ständiga förbättringar är en del av vår vardag. Vi är ett familjärt gäng på tretton veterinärer, fem djursjukskötare och en djurvårdare.

Av tradition tack vare vårt Ö-läge med en stor bredd av fall och avsaknad av djursjukhus ligger vi i framkant inom flera kompetensområden. Vi har kvalitativt bra och modern utrustning. Tandröntgen smådjur, mobil och stationär digital röntgen, likaså ultraljud. Vi har arbetat upp en stor och trogen kundstock tack vare en hög servicenivå med god tillgänglighet och en hög samlad kompetens.

Vår mottagning ligger i Roma mitt på ön tjugo minuter från Visby. I Burgsvik på södra ön finns vår filial för fältverksamheten.

Vid behov är vi behjälpliga med att förmedla kontakter kring boende.

Nyfiken på oss? Under ”Jobba hos oss” på www.distriktsveterinarerna.se kan du läsa mer.

ARBETSUPPGIFTER

Distriktsveterinärerna satsar på smådjur med en tydlig plan och målsättning inom affärsområdet. För dig som vill ta Gotland till en ny nivå inom smådjursområdet och dela med dig av dina kunskaper erbjuder vi en tjänst med stora utvecklingsmöjligheter och möjlighet att påverka och forma innehållet.

Vi har en väl fungerande smådjursklinik men digital röntgen, operationsrum med infusionspump, lab, ultraljud samt tandutrustning för avancerad tandvård med röntgen.

Hos oss arbetar man inriktade i team antingen mot stordjur och häst eller mot smådjur både på dagtid och under beredskapen, nu söker vi dig till smådjursteamet. Vi har flera erfarna veterinärer som tillsammans har en mycket bred kompetens. Akutsjukvård såväl som kirurgiska ingrepp och utredningar ingår i arbetet. Har du inte full kompetens finns handledare att tillgå.

Du har alltid tillgång till en erfaren kollega under beredskap. Beredskapen är en av vår viktigaste rekryteringskanal av nya kunder.

Vi söker dig som har ditt huvudintresse inom smådjur. Vi är nyfikna, drivna och vill utveckla oss själva och verksamheten. Ditt engagemang är viktigt och vi delar med oss av kunskap och kompetens till varandra. Vi arbetar efter individuella kompetensutvecklingsplaner som stöder vår verksamhet och möter våra kunders behov.

KVALIFIKATIONER

För att trivas i rollen är du självgående, vilket visar sig genom att du tar ansvar för din uppgift och gör det som krävs för att driva dina processer framåt. Du är även nytänkande utifrån kundernas behov.

Som veterinär är du tillmötesgående och gör vad du kan för att i samarbete med dina kollegor ge kunden och djuren en god upplevelse av sin kontakt med oss. Genom ditt fokus på goda kundrelationer behåller du befintliga kunder samtidigt som du strävar efter att attrahera nya.

Du bidrar med din veterinärmedicinska kompetens vilket är en styrka i samarbete med dina kollegor. Tillsammans tar vi ansvar för arbetsplatsens utveckling utifrån våra gemensamma mål.
Du är självgående i ditt arbete som veterinär och du visar på ett gott omdöme i ditt bemötande och i de beslut du fattar.

Svensk veterinärlegitimation och körkort är ett krav. Erfarenhet från arbete med smådjur och beredskap är meriterande.
Vill du utveckla andra och dig själv tillsammans med oss? Tveka inte att kontakta klinikchef Ninna Sjö för mer information och om vilka möjligheter som erbjuds.

Vi har löpande urval och intervjuer så skicka gärna in din ansökan redan idag.
Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT

Vi eftersträvad mångfald bland våra medarbetare.

Vårt arbetsspråk är svenska och våra tjänster kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift.

Inför rekryteringsarbetet har Distriktsveterinärerna tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Hos Distriktsveterinärerna använder vi e-rekrytering genom Offentliga Jobb för att effektivisera och kvalitetssäkra arbetet med ansökningshandlingarna. När du en gång fyllt i dina uppgifter kan du enkelt söka andra jobb som du är intresserad av, utan att fylla i uppgifterna igen. Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Tack för att du söker genom Offentliga Jobb!

Antal tjänster

1

Adress

Jordbruksverket, Distriktsveterinärerna Region Nord, 55182, 55182 Jönköping

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: Jordbruksverket, Distriktsveterinärerna Region Nord, 55182, 55182 Jönköping
Senaste dag: 2019-03-01
AMS-ID: 8153708

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.