Sommarjobb Visbyterminalen 2019 13 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Sommarjobb, Visbyterminalen

 

Jobba på Destination Gotland

Vi och våra resenärer har alla en sak gemensamt: vi älskar Gotland! Därför är det viktigt för oss att göra båtresan till en uppskattad del av helhetsupplevelsen för den som reser till eller från ön. För att lyckas med det krävs lagarbete. Från fartygets Befälhavare till varje enskild medarbetare i land och ombord som varje dag ser till att båten avgår i tid, maten är god och servicen är i toppklass!

 

Vill du bli en av oss?

Till vår terminal i Visby söker vi nu flera medarbetare inför sommarsäsongen 2019. Vi söker dig som är serviceinriktad och har en postiov inställning gentemot våra kunder och arbetskamrater. Vi är en del av våra kunders upplevelse.

 

Om jobbet

Att jobba på en av våra terminaler innebär varierade arbetsuppgifter, och ett arbetspass kan innehålla flera delar av följande:

• Biljettbokning och support via telefon, mail och chatt
• Kontroll av biljetter och förmånskort i samband med fartygens avgångar
• Ta emot fartygen när de kommer i hamn, öppna och stänga terminalen samt vara behjälplig med exempelvis ledsagningar, internpost och bagagehantering
• Kassatjänst som innebär att man hjälper kunden med biljettbokning, säljer olika typer av förmånskort samt övriga kassaärenden.

 

Bokning och incheckning sker i bokningssystemet Bookit. Utbildning i system och produktkännedom kommer att erbjudas under våren.

 

Tjänsten är en sommaranställning under juni till augusti. Du blir schemalagd efter Destination Gotlands turlista gällande ankomster och avgångar till och från Visby.

 

Om dig

Du behöver inte ha jobbat på terminal förut. Det viktiga är att du är positiv, har driv och gillar god service. Att du har fyllt 18 år vid arbetets start är ett måste, och det är en fördel om du behärskar svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. Fler språk är meriterande!

 

Som anställd hos oss får du…

…möjlighet att knyta värdefulla kontakter och skapa vänner för livet. Hos oss lär man sig service, jobba i team och hantera stressiga situationer, egenskaper som man garanterat har nytta av i framtiden. Dessutom anser vi att man faktiskt gör skillnad för Gotland som plats att besöka, leva och bo på!

 

Välkommen ombord!

Antal tjänster

10

Adress

Destination Gotland AB, Färjeleden 14, 62158 Visby

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 10
Län/Ort:
Adress: Destination Gotland AB, Färjeleden 14, 62158 Visby
Senaste dag: 2019-02-10
AMS-ID: 8098989

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.