Stationsvaktmästare 19 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

På FRA arbetar vi med något som ingen annan gör i Sverige, och det kan du bli en del av. Oavsett yrkesroll är vi med och gör samhällsnytta genom att bidra till ett meningsfullt syfte — tillsammans arbetar vi med unika uppgifter för Sveriges säkerhet och integritet.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.

Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? FRA söker nu en initiativtagande och driven stationsvaktmästare för arbete med både normala vaktmästarsysslor och expeditionstjänst. Är du den vi söker kan vi erbjuda ett varierande arbete i en utmanande miljö. På FRA arbetar vi med unika uppgifter – för Sveriges säkerhet och integritet.

Ditt uppdrag

Du kommer få arbeta med allmänna vaktmästar- och hantverkarsysslor. Tjänsten innebär även att ta emot och ledsaga besökare samt sköta godshantering. Till arbetsuppgifterna kommer även att höra expeditionssysslor av skilda slag.

Du kan

Gymnasiekompetens med goda kunskaper i svenska är ett minimikrav liksom körkort för bil med körvana. Körkortsklass BE är meriterande liksom utbildning/intresse inom tekniska områden. Vi ser även gärna att du har utbildning/vana av vaktmästar- och/eller expeditionstjänst.

Du är

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. I din roll som vaktmästare ingår ett stort mått av initiativtagande och flexibilitet. I ditt arbete kommer du att verka inom en rad olika arbetsområden med olika personer. Du måste därför äga stor samarbetsförmåga samt uppskatta variation i arbetet. Förändringar i sysslorna kan komma med kort varsel.

Om FRA

FRA är en civil myndighet under Försvarsdepartementets ansvarsområde med ca 800 anställda. Genom underrättelseverksamheten, där signalspaning bedrivs, ger FRA stöd till regeringens utrikes-, säkerhets- och försvarspolitik på kort och lång sikt. Vi verkar också för ökad informationssäkerhet i samhällsviktig statlig verksamhet.

Som stationsvaktmästare hör du till avdelningen för signalunderrättelser som bedriver signalspaning enligt lagen om signalspaning i försvarsunderrättelseverksamhet. Avdelningen levererar underrättelserapporter och andra tjänster till myndighetens uppdragsgivare.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.

Mer information

Arbetsplatsens belägenhet är i Visby men innebär tjänsteresor på hela Gotland. Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar sex månaders provanställning. För mer information är du välkommen att kontakta Kenneth Larsson eller Lars Olsson på telefon 08-471 46 00. Fackliga företrädare nås på samma nummer.

Ansökan sker via www.fra.se senast 2019-08-08 .

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Antal tjänster

1

Adress

FRA, Box 301, 16126 Bromma

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Fra

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: FRA, Box 301, 16126 Bromma
Senaste dag: 2019-08-08
AMS-ID: 8333204

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.