Stödassistenter omsorgen, sommarjobb 21 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Som stödassistent/boendeassistent kommer du att arbeta tillsammans med dina kollegor för att ge stöd, service och omvårdnad. Du är ett stöd för våra brukare genom att vara behjälplig med bland annat:

– Personlig omvårdnad
– Hushållsbestyr
– Medicinering och andra delegerade HSL-insatser
– Ledsagning och socialt stöd

Du kommer arbeta utifrån ett grundschema med arbete dagtid, kvällstid och varannan helg. Det kan även förekomma dygnspass med sovande jour.

Vi söker dig som vill arbeta med att göra skillnad för våra brukare i deras vardag. Vi vill gärna att du har en omvårdnadsutbildning eller att du har tidigare erfarenhet inom omvårdnadsyrket, men detta är inget krav. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat inom omsorg om personer med funktionsnedsättning tidigare.

Som person arbetar du gärna självständigt samtidigt som du trivs med att samarbeta med dina kollegor. Du har en hög servicekänsla och du har lätt för att anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Vidare är du öppen för förändringar i såväl din arbetsdag som med dina arbetstider.
Det är viktigt att du är trygg i det svenska språket, i både tal och skrift, då all kommunikation och dokumentation sker på svenska. Det är en förutsättning att du har körkort eller kan cykla.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Inom omsorgen hjälper vi personer med funktionsnedsättningar av olika slag. Vi arbetar för att underlätta och stödja våra brukare till att klara det praktiska i vardagen. Målet är att dem skall få ett så självständigt liv som möjligt.

Med brukaren i centrum arbetar vi med individuella genomförandeplaner, där arbetet planeras och genomförs utifrån vår värdegrund: förtroende, omtanke och delaktighet.

Till sommaren 2019 söker socialförvaltningen ca 350 vikarier. Efter sommaren kommer vi även att ha ett fortsatt behov av personal, så det finns stora möjligheter att fortsätta arbeta. Önskar du arbeta extra redan innan sommaren finns det även möjlighet till det.

Antal tjänster

70

Adress

Region Gotland, Söderväg, 62181 Visby

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 70
Län/Ort:
Adress: Region Gotland, Söderväg, 62181 Visby
Senaste dag: 2019-07-31
AMS-ID: 23118072

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.