Undersköterska / boendeassistent 1 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg och omsorg om funktionshindrade på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har brukarna i centrum.

Det finns särskilda boenden för äldre på 10 orter på Gotland. Vi som arbetar här har som uppdrag att hjälpa de äldre under hela dygnet med olika insatser. Undersköterskor, boendeassistenter och sjuksköterska arbetar i team för att ge våra brukare förutsättning för att leva ett meningsfullt och värdigt liv.

Med brukaren i centrum arbetar vi med individuella genomförandeplaner, där arbetet planeras och genomförs utifrån vår värdegrund: förtroende, omtanke och delaktighet.

Hemse äldreboende är ett särskilt boende på södra Gotland som är beläget i centrala Hemse. Boendet har 40 lägenheter som ligger i markplan och är fördelat på fyra avdelningar. Det är moderna och ändamålsenliga lokaler och byggnaderna är omgivna av parkliknade trädgårdar. I arbetsgrupperna är vi 8-9 medarbetare som hjälps åt i uppdraget att hjälpa våra äldre.

Nu har vi pensionsavgångar och söker två nya medarbetare till vårt härliga gäng.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetet är varierande och utvecklande. Ingen dag är den andra lik. Du kommer att utföra sedvanliga omvårdnadsuppgifter med de boendes behov i centrum:
– Personlig omvårdnad
– Hushållsbestyr
– Medicinering och andra delegerade HSL-insatser
– Aktiviteter, social samvaro
I tjänsten har du kontaktmannaskap, vilket innebär att du har till uppgift att arbeta med till exempel genomförandeplaner, kontakt med anhöriga och koordinera HSL/SOL-insatser.

Du arbetar utifrån ett grundschema med arbete dagtid, kvällstid och varannan helg.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som vill arbeta inom vården. Har du undersköterskeutbildning ser vi det som meriterande. Det är också meriterande om du har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg.

Som person arbetar du gärna självständigt samtidigt som du trivs med att samarbeta med dina kollegor. Du har en hög servicekänsla och du har lätt för att anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Vidare är du öppen för förändringar i såväl din arbetsdag som med dina arbetstider.

Det är viktigt att du är trygg i det svenska språket, i både tal och skrift, då all kommunikation och dokumentation sker på svenska.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Antal tjänster

2

Adress

Region Gotland, Hemse äldreboende, Region Gotland, 62181 Visby

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 2
Län/Ort:
Adress: Region Gotland, Hemse äldreboende, Region Gotland, 62181 Visby
Senaste dag: 2019-05-26
AMS-ID: 8284097

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.