Undersköterska / boendeassistent 6 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg och omsorg om funktionshindrade på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har brukarna i centrum.

Särskilda boenden för äldre finns på 10 orter på Gotland. Vi som arbetar här har som uppdrag att hjälpa de äldre under hela dygnet med olika insatser. Undersköterskor, boendeassistenter och sjuksköterska arbetar i team för att ge våra brukare förutsättning för att leva ett meningsfullt och värdigt liv.

Med brukaren i centrum arbetar vi med individuella genomförandeplaner, där arbetet planeras och genomförs utifrån vår värdegrund: förtroende, omtanke och delaktighet.

Pjäsen är ett särskilt boende som är beläget mitt i Visby. Nu söker vi personal till vår demensavdelning som består av 30 lägenheter, fördelat på tre avdelningar. I arbetsgruppen är vi 26 medarbetare som arbetar på dag- och kvällstid. Vi hjälps åt i uppdraget att hjälpa de som bor här.

Nu söker vi två nya medarbetare till vårt härliga gäng då vi har medarbetare som går i pension.

ARBETSUPPGIFTER

Som undersköterska/boendeassistent kommer du att arbeta tillsammans med dina kollegor för att motivera och stimulera de boende. Du utför sedvanliga omvårdnadsuppgifter som bland annat:
– Personlig omvårdnad
– Hushållsbestyr
– Medicinering och andra delegerade HSL-insatser
– Aktiviteter, Ledsagning
I tjänsten har du kontaktmannaskap, vilket innebär att du har till uppgift att arbeta med till exempel genomförandeplaner, kontakt med anhöriga och utföra SOL/HSL-insatser.

Du arbetar utifrån ett grundschema som är förlagt på dagtid, kvällstid samt varannan helg.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som vill göra skillnad och ge våra boende en trevlig och bra vardag. Du ska ha genomfört en gymnasial utbildning, meriterande med inriktning mot vård och omsorg. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat inom demensvården.

Som person arbetar du både självständigt och i nära samarbete med dina kollegor. Du har en hög servicekänsla och du har lätt för att anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Vidare är du öppen för förändringar i såväl din arbetsdag som med dina arbetstider.

Det är viktigt att du är trygg i det svenska språket, i både tal och skrift, då all kommunikation och dokumentation sker på svenska.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://www.gotland.com/leva

På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Antal tjänster

2

Adress

Region Gotland, Pjäsen, Region Gotland, 62181 Visby

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 2
Län/Ort:
Adress: Region Gotland, Pjäsen, Region Gotland, 62181 Visby
Senaste dag: 2019-01-27
AMS-ID: 8099847

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.