Undersköterskor korttidsenheten, sommarjobb 23 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Som undersköterska kommer du att arbeta tillsammans med dina kollegor för att ge våra brukare vård och omsorg utifrån varje individs behov. Du utför sedvanliga omvårdnadsuppgifter som bland annat:

– Personlig omvårdnad
– Medicinering och andra delegerade HSL-insatser
– Rehabilitering och utredning
– Behjälplig vid måltider i det gemensamma köket

Du kommer arbeta utifrån ett grundschema med arbete dagtid, kvällstid och varannan helg. Det finns möjlighet till ren natt.

För att lyckas i denna roll ser vi gärna att du har en omvårdnadsutbildning eller att du har tidigare erfarenhet inom omvårdnadsyrket. Vi ser det även som mycket meriterande om du idag studerar till undersköterska, sjuksköterska eller läkare.

Som person arbetar du gärna självständigt samtidigt som du trivs med att samarbeta med dina kollegor. Du har en hög servicekänsla och du har lätt för att anpassa ditt bemötande och förhållningssätt utifrån individ och situation. Vidare är du öppen för förändringar i såväl din arbetsdag som med dina arbetstider.

Det är viktigt att du är trygg i det svenska språket, i både tal och skrift, då all kommunikation och dokumentation sker på svenska.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kortidsenheten i Visby erbjuder korttidsplatser som är till för återhämtning efter sjukhusvistelse, växelvård för avlastning i hemmet eller till dem som är i väntan till ett anpassat boende. Varje år vårdas drygt 300 personer på enheten vilket ställer höga krav på en flexibel verksamhet.

Som undersköterska på kortidsenheten arbetar man i team tillsammans med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut. Där arbetet planeras och genomförs utifrån vår värdegrund: förtroende, omtanke och delaktighet.

Till sommaren 2019 söker socialförvaltningen ca 350 vikarier. Efter sommaren kommer vi även att ha ett fortsatt behov av personal, så det finns stora möjligheter att fortsätta arbeta efter sommaren. Önskar du arbeta extra redan innan sommaren finns det även möjlighet till det!

Antal tjänster

20

Adress

Region Gotland, Söderväg, 62181 Visby

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 20
Län/Ort:
Adress: Region Gotland, Söderväg, 62181 Visby
Senaste dag: 2019-07-31
AMS-ID: 23118150

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.