Uniguide söker kontorsassistent 16 visningar

Den här jobbannonsen har hämtats från Arbetsförmedlingen.

Som kontorsassistent på Uniguide hjälper du till med förekommande administrations, det är ett flexibelt och utvecklande jobb.

Uniguide samarbetar med flera organisationer som jobbar med bland annat forskning för att förändra. Du kommer att bland annat att hjälpa till med plock och pack som består av att packetera olika brev/paket, frankering, utskrifter mm.

Vi erbjuder Dig:

* Ett spännande och utvecklande jobb
* En skön sammanhållning bland personalen
* Fräscha lokaler i Visby innerstad

Du erbjuder oss:

*Noggranhet
* En mycket god kommunikativ förmåga i både tal och skrift
* Ett högt tempo.

Uniguide står för all utbildning/information för att du skall lyckas i ditt nya jobb. Det vi premierar hos Dig är inte erfarenhet utan din personliga inställning och attityd – den kommer att bli avgörande för din framgång.

Vi söker en kommunikativa och driven person med minst gymnasiekompetens. Vi ser gärna att du har personlighet snarare än erfarenhet, och att du har glöd och drivkraft. Du måste ha en tydlig känsla för service, och gärna brinna för att skapa goda relationer. Har du detta, då har du alla förutsättningar för att lyckas på Uniguide

Att vi valt att driva ett tjänsteföretag och inom just denna bransch, beror mycket på att vi alla delar en tro på att hur man tar hand om och bemöter sina kunder är avgörande för ett företags utveckling. Vår vision: att i varje kontakt skapa det högsta upplevda värdet, speglar just detta och det blir även vårt löfte till dem vi arbetar med. Det finaste förtroende man kan få är att företag låter oss kommunicera med deras kunder. Det har hundratals av våra kunder gett oss och vi gör allt för att förtjäna det, om och om igen.

Antal tjänster

1

Adress

UNIGUIDE AB, BOX 1012, 62121 VISBY

E-post för ansökan

jobb@uniguide.se

Tillåt ansökningar via Eljesters webbsystem?

Nej

Detaljer


Antal tjänster: 1
Län/Ort:
Adress: UNIGUIDE AB, BOX 1012, 62121 VISBY
Senaste dag: 2019-01-22
AMS-ID: 23041472

Flera detaljer finns på ams.se.

Gotland Jobb

Gotland Jobb är en del av Eljester AB, som ingår i företagsgruppen Resultatfabriken. Läs mer om Eljester

Integritet och cookies | Användarvillkor

Idéer och förslag?

Tycker du att vi ska hämta jobb från fler än Arbetsförmedlingen, eller har du andra förslag om hur vi kan bli bättre? Mejla hej@gotlandjobb.se och berätta mer.